Полезные материалы

Наталія Орейро: біографія, особисте життя, діти (фото зараз 2018)

  1. біографія
  2. Початок творчого шляху
  3. Музична кар'єра Наталії Орейро
  4. Особисте життя Наталі Орейро
  5. Чим живе Наталя Орейро сьогодні

Російському глядачеві, Наталія Орейро запам'яталася за серіалом «Дикий ангел». Після виходу аргентинської мелодрами, інтерес до чарівної дівчини зріс. Всім стало цікаво, яка вона поза екраном, чи щаслива в особистому житті і чи є діти. Знайомство з біографією актриси і співачки, дає відповіді на багато питань.

біографія

Майбутня зірка народилася в простій родині 19 травня 1977 року в невеликому Уругвайському містечку Монтевідео. Папа працював в сфері торгівлі обчних продавцем, пізніше організував свій невеликий бізнес. А мама перукаркою в салоні краси. Наталія не єдиний дитина в родині, у неї є сестра Адріана, на 4 роки старший. Доходи сім'ї були скромними, але завдяки правильному розподілу бюджету, жили не гірше за інших.

В силу різних причин, доводилося не раз змінювати місце проживання. З Монтевідео, пішов переїзд в Ель-Серро. У будинку було багато перукарень інструментів, проте, маленьку Наташу ніщо так не цікавило як гребінець. Вона брала її в руку, уявляючи що це мікрофон, і співала перед дзеркалом.

Р Одітел, помітивши в дитині тягу до артистизму, відвели дочку в театральний гурток.

Р Одітел, помітивши в дитині тягу до артистизму, відвели дочку в театральний гурток

Творча біографія дівчинки почалася в 12-річному віці зі зйомок в рекламі. На її рахунку робота в 30 роликах для різних компаній. У їх числі були і відомі на всю країну бренди такі як: «Пепсі», «Кока-Кола», і «Джонсон & Джонсон». Дорослішаючи, Наталія розкривалася подібно бутона. Дивлячись на її модельну зовнішність не було й тіні сумніву: дівчину чекає велике майбутнє. Орейро розуміла, щоб чогось досягти, потрібно багато працювати.

У 1991 році вона бере участь в кастингу. Переможець удостоювався честі супроводжувати в міжнародному турі бразильську теледіву Шушу. З величезної кількості латиноамериканських претенденток ефектній зовнішності, вибір припав саме на Наталію. Перша популярність до неї прийшла після зйомок в програмах відомої ведучої.

Зароблені кошти йшли на перельоти. Дівчина намагалася брати участь у всіх кастингах, що проходили в Буенос-Айресі. Вже дуже їй хотілося приміряти на себе роль актриси.

Вже дуже їй хотілося приміряти на себе роль актриси

Початок творчого шляху

Свою першу невелику роль Наталія Орейро зіграла в 1993 році в серіалі «Висока комедія». Це був не зовсім вдалий досвід. Зовсім не тому, що актриса щось зробила не так. Творцям довелося закрити проект через брак грошей, природно, картина так і не вийшла на екрани. Приблизно в цей же відрізок часу, у дівчини закінчувався контракт з Шушей. Слідом надійшла пропозиція роботи в Латинській Америці, в якості представника каналі MTV.

Невідомо, як склалася б біографія уругвайської красуні, які не кидай вона цей варіант. На тому етапі життя, вона найбільше мріяла стати актрисою. І фортуна їй посміхнулася. Про особисте життя і тим більше про дітей, 16-річна дівчина поки не думала. Всі думки були сконцентровані на творчості і роботі.

Всі думки були сконцентровані на творчості і роботі

Творців стрічки «Непокірне серце», де юна Наташа проходила чергові проби, настільки підкупив відкритий погляд і обеззброює посмішка актриси, що вони затвердили її в проект. Роль була невеликою, але для дівчини це була справжня перемога.

Після старту картини, актрисі запропонували ще одну другорядну роль. На цей раз в серіалі «Ніжна Анна».

А потім надійшла пропозиція, якого вона так чекала - її покликали на роль головної героїні в молодіжному серіалі «Моделі 90-60-90». Після виходу картини, дівчина не прокинулася знаменитою, але стала впізнаваною. Справжня популярність прийшла на Орейро трохи пізніше.

Справжня популярність прийшла на Орейро трохи пізніше

Головні ролі актриси:

  • «Багаті і знамениті»;
  • «Аргентинець в Нью-Йорку»;
  • "Дикий Ангел";
  • «Качорра»;
  • "Ти моє життя"
  • «У ритмі танго» - картина знімалася в Росії, куди зірка прилетіла в якості актриси і грала в тандемі з Валерієм Ніколаєвим;
  • «Підпільне дитинство» - фільм не потрапив до числа номінантів на «Оскар», але Орейро знову опинилася на піку популярності.

«Багаті і знамениті»;   «Аргентинець в Нью-Йорку»;   Дикий Ангел;   «Качорра»;   Ти моє життя   «У ритмі танго» - картина знімалася в Росії, куди зірка прилетіла в якості актриси і грала в тандемі з Валерієм Ніколаєвим;   «Підпільне дитинство» - фільм не потрапив до числа номінантів на «Оскар», але Орейро знову опинилася на піку популярності

З недавніх робіт в кіно (з 2013-2016 р) заслуговують на увагу стрічки:

  • "Тільки ти";
  • «Серед Канібалів»;
  • "Червоний перець";
  • «Не шкодую про це кохання».

У кожному з цих проектів, Наталія Орейро задіяна на першому плані. Дивлячись на активну творчу біографію красивою і успішної жінки, мимоволі виникає питання: як їй вдається поєднувати кар'єру, особисте життя і виховання дитини.

Музична кар'єра Наталії Орейро

Талант Наталі Орейро не обмежується лише акторськими здібностями. У неї прекрасні вокальні дані. Завдяки Густаво Янкелевич дівчина пробує свої сили в якості співачки, записуючи і випускаючи свій перший альбом, який так і називається Natalia Oreiro. Серед інших пісень, на диску сингл "Cambio dolor", який звучав в серіалі «Дикий ангел». Почасти саме ця композиція принесла альбому популярність, він був проданий мільйонними тиражами в різних країнах світу, включаючи Росію.

З цього моменту в біографії артистки почався новий творчий виток. Відразу після закінчення зйомок у відомому серіалі, дівчина починає роботу над записом другого альбому «Твій Яд».

Третій сольний альбом Орейро «Turmalina» вийшов в 2002 році. Їй вдавалося поєднувати роботу в кіно і на сцені і одночасно з цим влаштовувати особисте життя, але дітей у улюблениці мільйонів поки не було. Починаючи з 2001 року, Орейро їде в перший гастрольний тур по Колумбії, США, Греції, Іспанії та Росії. На всіх концертах співачка збирає аншлаги. У липні 2010 року повинен був вийти четвертий альбом артистки, але в останній момент вона відмовилася від роботи над ним.

У липні 2010 року повинен був вийти четвертий альбом артистки, але в останній момент вона відмовилася від роботи над ним

Особисте життя Наталі Орейро

Щастя і розчарування тісно переплітаються в особистому житті співачки і актриси Наталії Орейро. Зі своїм коханим Пабло Ечаррі, дівчина познайомилася на зйомках серіалу «Непокірне серце». Відносини тривали п'ять років зруйнувалися. Наталя дуже важко переживала розрив, але незабаром зрозуміла: потрібно відпустити ситуацію інакше можна просто збожеволіти.

Через рік її серце знову відкрилося для любові. Цього разу обранцем Орейро став рок-музикант Рикардо Мольо, соліст групи «« Divididos ». Саме він допоміг їй впоратися з депресією. Розтопивши лід в її серце, чоловік подарував їй щастя. Жінка немов прокинулася і знову стала посміхатися. Через рік після знайомства, пара зіграла весілля.

Через рік після знайомства, пара зіграла весілля

Торжество з цієї нагоди проходило в Бразилії. Молодята присягнулися один одному у вічній любові, зробивши на безіменних пальцях татуювання в знак вірності.

Популярність накладає певний відбиток, людський поголос встигла «розвести» щасливу пару, приписавши Наталі роман з колишнім партнером по знімальному майданчику Факундо Арана. Насправді це всього лише чутки, які не мають під собою підстав. Що стосується дітей, у 2012 році Орейро і Мольо стали щасливими батьками, на світ з'явився їхній первісток. Хлопчика назвали Мерлін Атауальпа.

Вивчаючи біографію скромної дівчини з простої сім'ї, багато буквально мріють повторити її долю. Сама зірка радить всім багато працювати, вірити в себе, в свої сили і показати світу свою індивідуальність, а не бути копією інших відомих людей.

Сама зірка радить всім багато працювати, вірити в себе, в свої сили і показати світу свою індивідуальність, а не бути копією інших відомих людей

Чим живе Наталя Орейро сьогодні

Уругвайська співачка і актриса улюблениця мільйонів, Наталія Орейро зараз знаходиться в Росії. В нашу країну вона приїхала спеціально з нагоди проведення Чемпіонату світу з футболу . Як справжня фанатка цього виду спорту вона не могла дозволити собі пропустити таку грандіозну подію. З цього приводу днями відбулася презентація її кліпу на пісню «United by love».

Футбольний гімн жінка виконала відразу на декількох мовах: російській, іспанською та англійською. За кілька рядків на кожному з них. Орейро взяла участь в програмі першого каналу «Доброго ранку», де продемонструвала глядачам неперевершене почуття гумору.