Полезные материалы

Шеффілд Уенсдей - Іпсвіч. Прогноз, ставки букмекерів на матч Чемпіоншипа (25.08.2018)

Шеффілд Уенсдей - Іпсвіч Шеффілд Уенсдей - Іпсвіч. Прогноз, ставки букмекерів на матч Чемпіоншипа (25.08.2018) Матч 5-го туру чемпіонату Англії (Чемпіоншип) Шеффілд Уенсдей - Іпсвіч відбудеться в суботу 25 серпня о 17:00 (МСК) на стадіоні Хіллсборо.

Букмекери в цій грі ставлять на господарів поля, хоча і оцінюють імовірність їх перемоги нижче 50%.

Шеффілд зараз займає 17-е місце в турнірній таблиці Чемпіоншипа, набравши чотири очки. У минулому турі він обіграв на своєму полі Міллуолл з рахунком 2: 1 - це була його перша перемога в сезоні. Програли Уенсдей тільки два з восьми останніх матчів в Чемпіоншипа, здобувши чотири перемоги і двічі зігравши внічию. А у себе вдома вони не програють чотири поєдинки поспіль, вигравши три з них. З семи попередніх матчів в рідних стінах Шеффілд програв тільки один і не пропускав більше одного м'яча на даному відрізку.

Іпсвіч невдало розпочав новий сезон і поки в його активі немає жодної перемоги - дві нічиї і дві поразки. З двома набраними очками він займає 21-е місце на кордоні зони вильоту. У минулому турі «Трактористи» поступилися на виїзді Дербі з рахунком 0: 2. Їх безвиграшна серія налічує вже п'ять матчів. А з 15 останніх матчів в чемпіонаті другого дивізіону Іпсвіч виграв тільки два і зазнав вісім поразок, п'ять разів зіграли внічию. В гостях він поступався в шести з семи останніх матчів і в п'яти зустрічах на даному відрізку не забивав жодного гола.

У минулому сезоні Іпсвіч взяв чотири очки в двох матчах проти Шеффілда, зігравши з ним внічию 2: 2 вдома і перемігши 2: 1 на виїзді. З 11 останніх матчів проти Уенсдей Іпсвіч програв тільки один і по п'ять разів перемагав і грав внічию. До речі, в 10 з 11 цих матчів забивали обидві команди, але єдиний виняток довелося на матч, в якому переміг Шеффілд - в квітні 2017 року його обіграв Іпсвіч на виїзді з рахунком 1: 0. Фахівці сайту Букмекери.рф вважають, що Шеффілд виграє і майбутній матч. Причому знову не пропустивши жодного гола.

перемога Шеффілда Уенсдей - 2.32, нічия - 3.11, перемога Іпсвіча - 3.29

Прогноз на матч Шеффілд Уенсдей - Іпсвіч (чемпіонат Англії (Чемпіоншип), 5 тур, 25 серпня): перемога Шеффілда; Шеффілд не пропустить. У букмекерській конторі 1хСтавка прогнозують нічию 1: 1 (коефіцієнт 6.00). Трохи менш високо котирується перемога Шеффілда 1: 0 (коефіцієнт 7.00). Ставки на те, що Шеффілд не пропустить приймаються з коефіцієнтом 2.875.