Полезные материалы

Головні меми липня 2018

  1. Подія місяця: чемпіонат світу з футболу в Росії
  2. Персона місяця: Ігор Акінфєєв
  3. Читайте також
  4. Скандал місяці: Земфіра і Монеточка з Гречкою
  5. Форс місяці: Опа, твоя мати повія
  6. Гра місяця: «Detroit: Become Human»
  7. Флешмоб місяці: #InMyFeelingsChallenge
  8. Кот місяці: ввічливий кіт
  9. Пікчу місяці: дівчата з різним розміром грудей
  10. Недооцінений мем: Не дивись на неї

Липень запам'ятався любителям мемів, перш за все, подіями чемпіонату світу з футболу: ох уж це тріо в кокошниках, нога Акінфєєва і Pussy Riot в поліцейській формі. Але другий місяць літа подарував так само форс з «Опа, твоя мати повія», Олександра Ревву і «Гігі за кроки» та незабутній срач навколо Земфіри з Гречкою і Монеточкой. Найяскравіші події, приколи і меми липня 2018 року - в традиційній добірці «Мемепедіі».

Подія місяця: чемпіонат світу з футболу в Росії

Мундіаль проходив в Росії з 14 червня по 15 липня і, поза всякими сумнівами, став головною подією цього літа. Це відбилося на новинах і мемах: всі ми пам'ятаємо, як радів перемозі своєї команди президент Франції Еммануель Макрон, дивувалися через парасольки Володимира Путіна , Сміялися над тріо уболівальників в кокошниках , плакали з Артемом Дзюбою після програшу Хорватії і жартували про симуляції Неймара .

І звичайно ж неможливо забути групу Pussy Riot , Яка в поліцейській формі вибігла прямо на полі під час фінального матчу ЧС-2018 .

Персона місяця: Ігор Акінфєєв

Жодна людина в рунеті не заслужив в липні 2018 роки таких кількості жартів і мемів, як воротар і капітан збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв. його нога відбила вирішальне пенальті в матчі проти Іспанії, і Акінфєєв став справжнім національним героєм.

А гіркоту Акінфєєва після програшу Хорватії в 1/4 розділили тисячі глядачів і мемоделов. Незважаючи на те, що сам воротар не любить меми з собою , Майже всі вони в цьому місяці подобалися.

Читайте також

Мем місяці: гиги за кроки

Безглузда реклама «Білайну» з Олександром Ревва заполонила соцмережі і стала головним мемом липня. Незважаючи на те, що реально ходити заради безкоштовних гігабайтів готові не всі, меми про гиги за кроки заполонили «ВКонтакте» і насмішили багатьох. Безумовно, це успіх для рекламної кампанії.

Скандал місяці: Земфіра і Монеточка з Гречкою

Співачка Ліза Монеточка розповіла в інтерв'ю, що вважає Гречку (Настя Іванова) більш «торішній» співачкою, ніж Земфіра. Пані Рамазанова не залишилася в боргу і розкритикувала зовнішність, голоси і тексти молодих співачок. її вираз «Висловлю думку» стали активно пародіювати в твіттері, а випускниця ВШЕ навіть підрахувала кількість унікальних слів в текстах кожній.

Форс місяці: Опа, твоя мати повія

Людей, що не бачили щура з «Рататуя» з підписом «Опа, твоя мати повія» можна сміливо заносити в Червону книгу, тому що здається, що цей мем в липні був на кожному кроці. Форс став особливо сильним, коли хлопці з «Двач» стали скидати щура в листування з техпідтримкою «Ельдорадо» і інших магазинів. Але до кінця місяця популярність мема стала спадати.

Гра місяця: «Detroit: Become Human»

Гра «Detroit: Become Human» вийшла ще в травні, але саме в липні меми з нею заполонили як російськомовний, так і англомовний сегменти інтернету. Багатьом припав до душі персонаж Коннор, який проникливо кричить про 28 ударів ножем і натискає на круг , Роблячи важливий вибір.

А сцена з андроїдом Маркусом, якого людина просить намалювати те, чого не існує , Стала аналогом казки «Піди туди - не знаю куди, принеси те - не знаю що».

Флешмоб місяці: #InMyFeelingsChallenge

Пісня репера Дрейка In My Feelings стала шалено популярною по всьому світу, перш за все в США. Спочатку під неї почали танцювати і викладати відео, найкрутішим виявився Вілл Смітт, який заліз на вершину моста в Будапешті.

Але потім #InMyFeelingsChallenge (він же # KekeChallenge або #KikiChallenge) перетворився на щось страшне - під приспів, в якому Дрейк запитує дівчину Кікі про любов, люди стали вистрибувати з машин на ходу і танцювати , Та ще й знімати себе на відео. Виглядає небезпечно, а деякі, схоже, отримали травми.

Кот місяці: ввічливий кіт

Кот, який важливий настільки , Що його навіть можна пустити жити в орендованій квартирі, став дуже популярним в липні 2018 року. На Заході мем з ним перетворився в популярний формат, а в Росії вирішили, що потрібно додати більше фотошопа і зробити кота ще більш дивним.

Пікчу місяці: дівчата з різним розміром грудей

стара фотка двох дівчат за столиком в кафе знову стала популярною в цьому місяці. Форми дівчат допомагають порівнювати багато інших речей і поняття, де перевага однієї зі сторін так само очевидний.

Недооцінений мем: Не дивись на неї

Ще один мем з дівчатами, «Не дивись на неї» з вебкам-моделлю Ultraviolet Darling нагадує кожному, що сиськи не вічні. Формат подібних мемів дуже популярний на Заході, але в Росії він так і не набрав значної розмаху. Можливо, у мема ще все попереду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.