Полезные материалы

Арсенал - Манчестер Сіті. Прогноз на матч 25.02.2018

  1. Арсенал
  2. Манчестер сіті
  3. Арсенал - Манчестер Сіті: цікаві факти і історія зустрічей

Кубок англійської ліги. Стадіон: Уемблі.

Арсенал - Манчестер Сіті. Зустрічі між «канонірами» і «городянами» регулярно виходять багатими на голи, і майбутній фінальний поєдинок не повинен стати виключенням, незважаючи на те, що на кону трофей. З точки зору успішності сезону, звичайно, для команди Венгера матч важливіший, так як більше шансів виграти щось значуще може не бути. Особливо після сьогоднішнього жеребкування Ліги Європи, де лондонцям дістався в 1/8 фіналу «Мілан».

Арсенал

У четвер «гармаші» зазнали другої домашньої поразки в нинішньому сезоні від скромного шведського клубу «Естерсунд» (1: 2). Нехай воно особливо нікого не бентежить, тому що всі думки у гравців були про недільному фіналі, а комфортну перевагу в три м'ячі дозволяв діяти «на розслабоні».

Навіть роблячи акцент на якусь взяту перепочинок, потрібно констатувати, що «Арсенал» знаходиться в поганій формі. Команда чергує перемоги і поразки, ще більше ускладнюючи собі завдання по попаданню в топ-4 АПЛ. У пам'яті одразу спливають невдачі в іграх з «Суонсі» (1: 3) і «Тоттенхемом» (0: 1).

Зустріч з «Сіті» - прекрасна можливість для Ляказетта, Мхітаряна і Обамеянга довести, що вони є посиленням команди, а не латанням дірок.

Манчестер сіті

З командою Хосепа Гвардіоли більш-менш все зрозуміло. «Городяни» продовжують здобувати одну перемогу за іншою у всіх турнірах. Поки єдиною і головною невдачею сезону є виліт з Кубка країни. Нагадаємо, що в минулі вихідні «блакитні» несподівано поступилися «Редінгу» (0: 1). Винуватцем можна сміливо вважати Делфа, який отримав червону картку ще в першому таймі.

До недавнього часу гравці «Манчестер Сіті» заявляли про бажання виграти чотири трофеї, тепер їм є максимум три. Зрозуміло, що футболісти дуже хочуть виграти недільний фінал, і будуть викладатися на всі двісті відсотків.

Арсенал - Манчестер Сіті: цікаві факти і історія зустрічей

  • У шести останніх очних матчах грала ставка «обидві заб'ють»
  • У чемпіонаті країни в цьому сезоні «Сіті» переміг «Арсенал» з рахунком 3: 1

думка автора

Арсенал - Манчестер Сіті: є відчуття, що трофей візьмуть «каноніри». За такий коефіцієнт вже точно краще брати їх успіх. У фіналах завжди шанси 50 на 50. Але так як ми не можемо поки визначитися, відчуття це або більше бажання підтримати команду Венгера, то для ставки виберемо максимально стандартний варіант. В останніх іграх суперники регулярно обмінюються голами і просто зобов'язані порадувати глядачів результативною грою.

В останніх іграх суперники регулярно обмінюються голами і просто зобов'язані порадувати глядачів результативною грою

Щоденна розсилка нових прогнозів сайту

Арсенал - Манчестер Сіті: прогноз на фінал Кубка англійської ліги was last modified: by Олексій Пеєв