Полезные материалы

Збірні, товариські матчі. Мальта - Вірменія, прогноз на 29.05.18

У цій грі зійшлися дві протилежності, які мають напрямок в один кінець і воно швидше за все буде правильним особливо якщо гравці спочатку оберуть правильний напрямок ставок оскільки інших напрямків і бути не може, особливо при виборі основного результату У цій грі зійшлися дві протилежності, які мають напрямок в один кінець і воно швидше за все буде правильним особливо якщо гравці спочатку оберуть правильний напрямок ставок оскільки інших напрямків і бути не може, особливо при виборі основного результату.

Мальта навряд чи при маєтку зацікавленості в перемозі є на це сили, та й котирування букмекерських контор не дають шансів навіть на отримання мінімально можливого нічийного результату. Найголовніше, щоб збірна програла красиво, а не влетіла з тріском, як це часто відбувається в матчах з сильними суперниками. Сьогодні на гравців острівної держава найбільше ставок робиться в англійському чемпіонаті, та й то гравцям збірної вдавалося закріпитися тільки в четвертому за значущістю дивізіоні Англії. Тому і сьогодні від неї не очікується вразливих результатів. Букмекери онлайн підозрюють, що шквал ставок на поразку збірної Мальти буде зроблений по ходу матчу, коли коефіцієнти поповзуть вгору, але для цього їм потрібно як мінімум 30 хвилин пограти в рівних умовах і не пропустити першими, а найкраще забити.

Вірменія не вважається сильним суперником, але і обіграти вона може, як мінімум в один м'яч точно. В тому що перемога сьогодні однозначно дістанеться гостям мало хто сумнівається, але і великий впевненість в тому, що це буде впевнена перемога немає ні у кого, але вона обов'язково відбудеться. Як стверджують експерти фора матиме вигляд 1-2 м'ячі отже якщо певні настрої, щоб змінити цю статистику в свою сторону. Гравцям буде не просто зробити вибір, але бувалі Беттери рекомендують відштовхуватися від найменшого, при певній кількості опору. Ставки на футбол набувають стихійний характер, коли йде вирішення певних турнірних завдань, в цій же грі гравці можуть і не побачити між суперниками належного опору, але і там важливо розуміти, що в шию команди ніхто гнати не буде і якщо команди не зможуть сьогодні забити, то втратять лише Беттери, звичайно якщо зроблять неправильні ставки.

Букмекерські контори впевнені, що успіху повинні домагатися команда гостей, в зв'язку з чим ставка на перемогу або поразку буде зроблено набагато пізніше і може бути в режимі лайв. Важко прогнозувати точний рахунок, але якщо гравці виберуть 0-1 або 0-2, то обов'язково потраплять в точку інакше нічого іншого експерти і не розглядають. Причому, якщо поставити за 100 уе на кожен результат, то в разі перемоги гравець отримує 350 уе чистого прибутку, звичайно ця сума умовна, так як букмекери з наближенням матчу можуть змінити котирування як в меншу, так і в більшу сторону.

Прогноз - ТМ 2,5 голів, коефіцієнт - 1,55 від БК Виллиам Хілл .