Полезные материалы

Сьогодні "Металург" Д - "Арсенал". Прев'ю матчу 16 вересня 2012

Неділю, Донецьк, стадіон Металург, 16:30, арбітр Андрій Кузьмін (Миколаїв).

Пряма трансляція на ТК Футбол.

Після зміни головного тренера Металург поки йде без очкових втрат, інформує footbal.ua. Ні, за Юрія Максимова донецька команда не почала демонструвати щось екстраординарне. Просто в діях синьо-білих з'явилася банальна, але така необхідна дисципліна. Чи варто говорити, що новий наставник тут же полюбився нечисленним прихильникам Металурга? Команда адже швидко піднялася з нижньої частини турнірної таблиці і тепер реально претендує на п'яте місце. У світлі єврокубкових амбіцій клубу - не варто забувати про них - поєдинок з київським Арсеналом для Металурга надзвичайно важливий. Каноніри - потенційний конкурент в боротьбі за заповітну п'яту сходинку, і саме з ними донеччанам потрібно доводити серйозність своїх претензій.

Каноніри - потенційний конкурент в боротьбі за заповітну п'яту сходинку, і саме з ними донеччанам потрібно доводити серйозність своїх претензій

Передумови для успіху у синьо-білих є. У лазареті як і раніше знаходиться Шина, влітку порвав хрестоподібну зв'язку. Долучилися до нього і В'ячеслав Чечер з Василем Приймою. За словами Максимова, гравці відправилися на обстеження до Німеччини, так що сьогодні, очевидно на поле вийти не зможуть. Але інші виконавці готові грати.

Несподіванок стартовий склад Металурга в собі таїти не повинен. У парі з Воловиком в центрі оборони зіграє відмінно зарекомендував себе Барановський. На місці опорника, напевно, вийде відбув дискваліфікацію Макрідіс. Є певні сумніви з приводу позиції лівого півзахисника. Припустимо, в основі знайдеться місце для Соареса, а Казарян залишиться на лаві запасних.

Куди більш заплутана ситуація зі складом Арсеналу. Леонід Кучук любить проводити ротацію. Що тут говорити, якщо наставник навіть на воротарської позиції примудряється регулярно робити заміни. Логічно буде припустити, що після впевненої перемоги в минулому турі над Металургом із Запоріжжя основа зміниться мінімально. Здається, місце в старті знайдеться для Кобахідзе, тим більше, травму днями отримав Ковпак. Про мотивацію гостей також не варто нагадувати. Після провального старту чемпіонату Арсенал набрав неабияку форму. На даний момент Каноніри виглядають мало не головними претендентами на п'яту сходинку, і здавати позиції вони навряд чи збираються.

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: Чечер, Прийма, Шина - Лампі, Хомин, Рафаель, Куанса, Ковпак

слова

Юрій Максимов, головний тренер Металурга:

"Ми переглядали останні матчі Канонірів. Київська команда дуже мобільна, силова. У наших суперників всі гравці атакують і всі захищаються. Думаю, що наша команда буде більше м'яч контролювати. Це наш козир".

Олександр Воловик, захисник Металурга:

"Киян можна назвати одним з найбільш цікавих колективів чемпіонату, в якому зібрано багато висококваліфікованих футболістів - не дарма ж Арсенал грав в Лізі Європи. Команда діє дуже агресивно, на кожен матч виходить, як на останній бій. Варто відзначити і те, що грамотно граючи в обороні, футболісти здорово діють на контратаках. у принципі, своєю грою попереду цей колектив мені симпатичний. Нам доведеться зустрітися з серйозною командою, яка не дарма на даний момент займає четверте місце в турнірній таблиці. Потрібно виходити і грати. А чи здатний Металург обіграти канонірів покаже тільки недільний матч ".

Олександр Ковпак, нападаючий Арсеналу:

"Наш суперник грає в конструктивний футбол, контролює м'яч. Знаю, що з приходом Юрія Максимова металурги не програють, але і вдома в цьому чемпіонаті вони ще не перемагали. Будемо боротися за три очки".

Історія протистояння

Всього зіграно 30 матчів: + 13 = 7-10 43:38

На поле Металурга Д: + 6 = 6-3 22:19

Останній матч на полі Металурга Д (16.04.2012): Металург Д - Арсенал 1: 1 (Зе Соарес, 32 - Старгородський, 41).

Поточна загальна безвиграшна серія Металурга проти Арсеналу триває 5 ігор: + 0 = 1-4 3:12

Цікаві факти

Поточна загальна безпрограшна серія Арсеналу триває 6 ігор: + 4 = 2-0 11: 4

Поточна безвиграшна домашня серія Металурга триває 6 ігор: + 0 = 3-3 5:12

Микола Морозюк може зіграти 100-й матч у чемпіонатах.

Баланс 1 гри Металурга при суддівстві Андрія Кузьміна: + 1 = 0-0 2: 1

Баланс 1 гри Арсеналу при суддівстві Андрія Кузьміна: + 1 = 0-0 3: 1

ПРОГНОЗ 1: 1

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

Чи варто говорити, що новий наставник тут же полюбився нечисленним прихильникам Металурга?