Полезные материалы

Як «Міс Алмати-2018» готується до «Міс Казахстан-2019»

29 Грудня 2018 21:05 +1969 29 Грудня 2018 21:05 +1969   АЛМАТИ

АЛМАТИ. КАЗИНФОРМ - Переможниця конкурсу «Міс Алмати-2018» Каміла Кожаханова розповіла про свою підготовку до фіналу «Міс Казахстан» і привітала читачів МІА «Казінформ» з Новим роком.

18-річна студентка КазУМОіМЯ ім.Абилай хана Каміла Кожаханова виграла титул найкрасивішої дівчини Алмати 2018 року жарким ввечері 8 вересня.

Так вона отримала право представити мегаполіс на республіканському конкурсі «Міс Казахстан».

«З того моменту, як я стала« Міс Алмати », почала готуватися до« Міс Казахстан ». Я докладу всіх зусиль, щоб добре уявити Алмати на республіканському конкурсі. Сабіна Азімбаева (Міс Алмати-2017 - прим. Авт), повернувшись з «Міс Всесвіт», почала вчити мене, як краще поводитися на подібних конкурсах, допомагає дирекція «Міс Алмати». Сукня, в якій я вийду на національному конкурсі, поки ще не вибирали, все попереду », - розповіла Каміла Кожаханова.

Організатор, директор дирекції конкурсу «Міс Алмати» Рада Сеита розповів , Що найближчий конкурс «Міс Казахстан», куди і поїде Каміла, відбудеться, швидше за все, в кінці березня 2019 року.

«Зараз Каміла ходить на курси, займається кроссфітом, відвідує Академію кіно і телебачення, потихеньку підготовка йде. Ми вже знайшли стилістів, які над її образом працюють. Каміла вже в темі, давно в конкурсах бере участь, і морально, думаю, готова. Я поїздив по регіонах, був головою журі регіональних відбіркових турів до «Міс Казахстан», скажу, що в Казахстані дуже багато красивих і талановитих дівчат, конкуренція буде серйозна, особливо з Караганди », - поділився інсайдом Рада Сеита.

У висновку нашої бесіди Каміла привітала читачів МІА «Казінформ» з Новим роком.