Полезные материалы

Атлетіко Мадрид - Челсі. Прогнози. Ставки БК Фонбет (27.09.2017)

У середу 27 вересня о 21:45 (МСК) на стадіоні Ванда Метрополітан відбудеться матч 2 туру групової стадії Ліги чемпіонів Атлетіко Мадрид - Челсі У середу 27 вересня о 21:45 (МСК) на стадіоні Ванда Метрополітан відбудеться матч 2 туру групової стадії Ліги чемпіонів Атлетіко Мадрид - Челсі.

Букмекерська лінія матчу Атлетіко Мадрид - Челсі

У букмекерській конторі Фонбет можна зробити ставку на результат поєдинку (коефіцієнт 2.15 на перемогу Атлетіко, 3.25 на нічию і 3.50 на перемогу Челсі), на подвійний результат, на перемогу Атлетіко з форою 0 (коефіцієнт 1.50) або на перемогу Челсі з форою 0 (2.60 ). Також можна поставити на тотал більше 2,5 голів (2.35) або тотал менше 2,5 голів (1.60).

Останні результати команд

До цієї гри Атлетіко підходить після домашньої перемоги над Севільєю в чемпіонаті Іспанії з рахунком 2: 0 - по голу після перерви забили Карраско і Грізманн. Це була третя поспіль перемога підопічних Дієго Сімеоне, які в Ла Лізі зараз розташовуються на другій позиції і на чотири очки відстають від лідируючої Барселони. Чи не програє ж Атлетіко з травня цього року, провівши з тих пір 11 офіційних матчів і виграв сім з них.

Челсі теж переміг у вихідні - в чемпіонаті Англії він розгромив на виїзді Сток Сіті з рахунком 4: 0. Це була його друга поспіль перемога з великим рахунком і третій розгром за чотири останні матчі. У національній першості підопічні Антоніо Конте йдуть на третьому місці, на три очки відстаючи від Ман Сіті і Ман Юнайтед, а не програють «Аристократи» сім зустрічей поспіль, вигравши шість з них.

У національній першості підопічні Антоніо Конте йдуть на третьому місці, на три очки відстаючи від Ман Сіті і Ман Юнайтед, а не програють «Аристократи» сім зустрічей поспіль, вигравши шість з них

Вигідні ставки на матч Атлетіко Мадрид - Челсі

У цьому сезоні Челсі тільки в матчі з Арсеналом в чемпіонаті Англії не забив жодного гола, а в інших поєдинках вражав мета мінімум двічі. У той же час Атлетіко пропустив лише один гол за п'ять останніх зустрічей. Експерти з букмекерської контори Фонбет чекають від матчу напруженої боротьби, а найбільш вірогідним результатом вважають нічию 1: 1. До речі, ставки на те, що забивати будуть обидві команди, приймаються з коефіцієнтом 1.85. А рахунок 1: 1 виставлений в лінії контори з коефіцієнтом 6.00.

Прогноз на матч Атлетико Мадрид - Челсі в БК Фонбет: нічия 1: 1 в матчі (коефіцієнт 6.00); обидві команди заб'ють (коефіцієнт 1.85).