Полезные материалы

Бундесліга. Боруссія Менхенгладбах - Байєр Леверкузен. Анонс та прогноз на матч 25.08.18

«Боруссія» Менхенгладбах - «Байєр Леверкузен» «Боруссія» Менхенгладбах - «Байєр Леверкузен». Амбітні суперники в рейнському дербі постараються домогтися успіху. Складно визначити форму команд на старті сезону. «Боруссія» Менхенгладбах виглядала краще останнім часом, проте «Байєр Лверкузен» зробить все можливе, щоб порадувати своїх уболівальників.

«Боруссія» Менхенгладбах розчарувала своїми виступами в попередньому чемпіонаті. Команда, застрягши в середині турнірної таблиці, свої єврокубкові амбіції так і не змогла реалізувати. «Лошата» постаралися підсилити проблемні позиції. Певні надії клуб пов'язує з форвардом Алассаном Плеа. «Чорно-біло-зелені» готуючись до сезону, провели велику кількість контрольних матчів. Більш ніж переконливо в кубковому поєдинку підопічні Дітера Хеккінга здолали «Хастедт» (11: 1). Команда повністю зосередиться на внутрішніх змаганнях. Вона постарається зі старту чемпіонату включитися в боротьбу за єврокубкову путівку. Точно на полі не з'являться в складі «лошат» центральний захисник Ніко Ельведі і центральний хав Ласло Бенеш. Участь в матчі правого вінгера Ібраїма Траоре під питанням. Приступили до тренувань форварди Хуліо Вільяльба і Ларс Штіндль, а також правий фулбек Міхаель Ланг.

«Байєр Леверкузен» також не зміг в повній мірі реалізувати свої амбіції, але в його діях початку проглядатися позитивна динаміка. Після невеликої перерви команда змогла повернутися на міжнародну арену, зайнявши в Бундеслізі п'яту позицію. Клуб покинув голкіпер Бернд Лено. Проблемну позицію «аптекарі» закрили, підписавши Лукаша Градецький і Торстена Кіршбаум. Підопічні Хейко Херрліха також влітку часу дарма не втрачали, правда, позитивними емоціями вони перед стартом Бундесліги зарядитися не змогли. В крайньому контрольному матчі «леви» не зробили гідного опору «Валенсії» (0: 3). У Кубку Німеччини не без зусиль вони впоралися з «Пфорцхаймі» (1: 0). У попередньому чемпіонаті «Байєр Леверкузен» досить комфортно себе почував далеко від дому, показавши за підсумками виступів в гостьових зустрічах третій результат. Досить серйозні кадрові проблеми у «фармацевтів» накопичилися. У лазареті знаходяться центральний захисник Панайотіс Рецос, форвард Йоел Пог'янпало, голкіпер Торстен Киршбаум і опорний півзахисник Юліан Баумгартлінгер.

Висновок: «аптекарі» не набрали необхідних кондицій. На пік форми їм важливо вийти перед стартом групового етапу Ліги Європи. «Лошата», потужно провівши кубкову зустріч, дали зрозуміти, що до старту чемпіонату вони підходять в хорошому стані. Господарі постараються не розчарувати місцеву публіку.

Прогноз від порталу strategya.com - Боруссія Менхенгладбах не програє (1X) ( коеф. - 1.57 від БК Парі-матч ).