Полезные материалы

Чемпіонат Іспанії. Атлетіко Мадрид - Атлетик Більбао, прогноз на 18.02.18

Дуже важлива гра для обох сторін, які ведуть боротьбу за найвищі місця, нехай і знаходяться в різних цінових категоріях, що в принципі і сьогодні не виключає боротьби на полі, особливо це стосується гостей зуміли знайти свою гру і почали перемагати Дуже важлива гра для обох сторін, які ведуть боротьбу за найвищі місця, нехай і знаходяться в різних цінових категоріях, що в принципі і сьогодні не виключає боротьби на полі, особливо це стосується гостей зуміли знайти свою гру і почали перемагати.

Футбольний клуб «Атлетіко» Мадрид рухається настільки впевнено, що цілком може поборотися за чемпіонство і цей успіх у команди не відібрати, навіть в тому випадку, якщо вона сьогодні програє. Її впевнена гра вселяє впевненість, мабуть тому футбольному клуб вдається перемагати всіх, не виключаючи лідерів чемпіонату. Ось і внутрішня статистика говорить на користь мадридської команди через що експерти букмекерських контор закликають фанатів не ставити на усічені результати і вибирати виключно прямі пропозиції, так сьогодні ставка на перемогу «Атлетіко» може принести чималий прибуток. Ось тільки під великим питанням залишається підсумкова результативності, так як самі команди граючи між собою за 90 хвилин встигають забити велику кількість голів, ось тільки сьогоднішній матч може стати повною протилежністю останніх зустрічей.

Футболісти команди «Атлетик» Більбао напевно будуть вражені останніми перемогами і кинуться за триочковим перевагою і в сьогоднішній зустрічі, ось тільки для них це навряд мул буде легкою прогулянкою і вони швидше за все залишаться без очок. Ще не відомо, як буде грати команда в матчі-відповіді в Лізі Європи, але той факт, що команда готова пожертвувати очками сьогодні заради проходу в 1/8 фіналу основоположний. Звичайно, у команди є свій сенс і філософія сьогоднішньої зустрічі, але розуміючи, що ніякого турнірного становища команди не вирішує, то і перемогою можна пожертвувати, до того ж команда має безліч негативних моментів відносяться до сьогоднішнього матчу, ніж позитивних. Експерти букмекерських контор упевнені, що в грі у команди гостей буде мало можливостей проявити себе і відзначитися в підсумковому протоколі матчу, хоча всі можливості для цього у команди будуть матися.

На тоталізаторі безліч пропозицій відносяться до сьогоднішнього матчу, але гравцям потрібно врахувати, що крім вибору переможця і числа забитих голів їм пропонується вибрати тотал порушень або жовтих карток. Звичайно, гравцям буде запропоновано поставити на перемогу мадридського футбольного клубу однак навряд чи вона буде переконливою, адже в будь-якому випадку гості не випустять дублюючий склад, так як його просто немає.

Прогноз - ТМ 2,5 голів, коефіцієнт - 1,59 від БК Виллиам Хілл .