Полезные материалы

Прімера. Атлетіко Мадрид - Валенсія. Прогноз на матч 4.02.18

«Атлетіко Мадрид» - «Валенсія» «Атлетіко Мадрид» - «Валенсія». Команди, в турнірній таблиці розташувалися по сусідству, борються за путівку в Лігу чемпіонів. «Атлетіко Мадрид» буде знаходитися в більш вигідному становищі, та й останнім часом господарі виглядали краще. «Валенсія» вже не так впевнено себе почуває. Колишньої легкості в її діях давно не спостерігається, до того ж до майбутньої зустрічі вона підійде не в найкращих функціональних кондиціях.

«Атлетіко Мадрид», опинившись за бортом Кубка Іспанії, може до старту плей-офф Ліги Європи зміцнити своє становище в Прімері. Прекрасний шанс збільшити відрив від переслідувача у команди з'явиться в майбутньому поєдинку. У разі її успіху відставання «Валенсії» від «матрацників» збільшиться до дев'яти пунктів. Графік у підопічних Дієго Сімеоне напруженим в чемпіонаті не був. Вони в крайніх чотирьох турах, зустрічаючись з не найсильнішими суперниками, набрали десять очок. У рідних стінах в рамках Ла Ліги «індіанці» гіркоти поразок ще не відчули. У чудовій формі перебуває форвард Дієго. З його появою атакуючий потенціал «Атлетіко Мадрид» помітно зріс. Не так багато кадрових проблем накопичилося у мадридців перед важливим протистоянням. Можливо, не готовий поки з'явитися на полі лівий латераль Філіпе Луїс.

«Валенсія» на відміну від конкурентів не виступала в умовах жорсткого графіка, зосередившись на внутрішніх змаганнях. Проте, свіжості в її діях останнім часом немає. Команда з великими труднощами чіпляється за очки в чемпіонаті, поступово скочуючись до кордону зони Ліги чемпіонів. Після відчутного поразки в домашньому матчі з мадридським «Реалом» (1: 4) «кажани» могли остаточно втратити впевненість. В не дуже зручний час «помаранчевим» доведеться зійтися в очній суперечці з ще одним конкурентом. Підопічним Марселіно доводиться розриватися між Примерою і Кубком Іспанії, що не може не відбиватися на функціональному стані футболістів. Протягом восьми днів їм тричі доведеться виходити на поле. Глибина складу у «Валенсії» недостатня для проведення якісної ротації. Навряд чи встигне відновитися до майбутнього матчу лівий вінгер Гонсалу Гедеш.

Висновок: «Атлетіко Мадрид» повинен скористатися поганою формою свого опонента і його втомою після першого півфінального матчу кубкового протистояння з «Барселоною». «Матрасники" не дуже феєрія останнім часом »але на своєму полі вони можуть домогтися позитивного результату. «Валенсія» навряд чи готова показати фантастичний футбол в двох турнірах одночасно. Навичок гри в умовах жорсткого графіка у «кажанів» немає. Складно їм буде поповнити баланс.

Прогноз - Атлетіко Мадрид переможе ( коеф. - 1.45 від БК Парі-матч ).