Полезные материалы

Сегунда. Плей-офф. Нумансія - Сарагоса. Прогноз на матч 6.06.18

«Нумансія» - «Сарагоса» «Нумансія» - «Сарагоса». Підійшов до фінішу чемпіонат у другому іспанському дивізіоні, але для нинішніх суперників сезон ще не завершений. Вони продовжать боротися за путівку до Прімери в півфіналі плей-офф. «Сарагоса» на шість очок випередила свого нинішнього суперника в турнірній таблиці, проте в майбутніх матчах колишні заслуги враховуватися не будуть. «Нумансія» без боротьби не здасться.

«Нумансія» не блищала на фініші чемпіонату. Їй вдалося лише в останньому турі перервати чотирьохматчеву безвиграшну серію. Розібравшись в рідних стінах з «Леонес» (2: 1), команда забезпечила собі місце в зоні плей-офф. Боротьба була дуже жорсткою. Завдяки кращим додатковим показникам «червоні» випередили у турнірній таблиці «Реал» Ов'єдо. Підопічні Ягоби Аррасате високою продуктивністю в передній лінії похвалитися не можуть. Вони мають найменшу результативність з усіх володарів путівки в плей-офф. Дуже непогано виглядали «нумантінос» протягом усього сезону в рідних стінах. Тільки «Спортинг» набрав більше очок в домашніх матчах. Розкрити оборону «Нумансії» на стадіоні «Лос-Пахарітос» змогли далеко не всі представники Сегунди, правда, в трьох крайніх зустрічах на своєму полі їй зберегти в безпеці свої ворота не вдавалося. Вихід на поле лівого захисника Луїса Валькарсе під питанням.

«Сарагоса» набагато успішніше виступала на фініші сезону. Команда, добившись трьох перемог поспіль, змогла навіть випередити «Спортинг», який претендував довгий час на пряму путівку в Ла Лігу. В останніх зустрічах вона демонструвала футбол досить високого рівня, регулярно з'являючись при цьому в воротах суперників. У крайніх десяти матчах лише оборону «Кадіса» (0: 2) підопічні Начо Гонсалеса не змогли розкрити. Досить комфортно почували себе «арагонці» далеко від дому. Тільки три команди показали кращі результати в гостьових поєдинках за підсумками регулярного чемпіонату. Більше м'ячів на виїзді забивала «Уеска». Похвалитися надійністю тилів «бланкільос» не можуть. У лазареті у «Сарагоси» знаходиться центральний півзахисник Рауль Гуті.

Висновок: «Нумансія» ефективніше діє в рідних стінах. Повинна скористатися в майбутньому поєдинку вона фактором свого поля. Домогтися успіху далеко від дому «червоним» буде складно. Підопічні Ягоби Аррасате не відрізнялися в регулярному чемпіонаті високою результативністю, але їм доведеться проявити активність в передній лінії, якщо вони прагнуть досягти успіху за сумою двох матчів. «Сарагоса» виглядала на фініші сезону краще, та й в трьох крайніх очних зустрічах вона домагалася успіху.

Прогноз - ТБ 1.5 ( коеф. - 1.45 від БК Парі-матч ).