Полезные материалы

КХЛ. Автомобіліст - Трактор. Анонс до матчу 27.02.18

«Автомобіліст» - «Трактор» «Автомобіліст» - «Трактор». Уралец-Арена в Єкатеринбурзі буде приймати чергових сусідів по турнірній таблиці. Обидві команди гарантували собі путівку в стадію плей-офф, тому в даному випадку можуть трохи розслабитися. Однак не варто забувати, що за підсумками регулярного чемпіонату можна посунути «Нафтохімік» і стати третіми в конференції, що є певною мотивацією для клубів. У будь-якому випадку суперники гідні один одного, однак букмекери явно схиляються до перемоги господарів льоду.

«Автомобіліст» за підсумками минулого сезону не потрапив в вісім кращих, і був позбавлений права на участь в розборках найсильніших. Судячи з усього, в цьому сезоні команда вивчила урок, і не стала відкладати потрапляння в основну сітку в довгий ящик. На поточний момент «Автомобіліст» йде на четвертому місці в своїй конференції. Даний сезон вже можна віднести в актив, і все ж апетит приходить під час їжі. Однак до перерви в регулярному чемпіонаті у клубу намітився певний спад. «Автомобіліст» програв шість зустрічей з десяти, чи зможе, прославлений Володимир Крикунов, належним чином скористатися цією паузою дізнаємося зовсім скоро. Поки що рівна гра і на домашній арені, і на льоду гостей приносить свої плоди. Більш того, варто відзначити, що яскраво вираженого лідера в команді немає, і вся хокеїсти вносять свою лепту в цей результат.

«Трактор» набрав відмінний хід до перерви на Олімпіаду. Команда виграла п'ять останніх зустрічей. При цьому двічі суперник не зміг вразити ворота Франкоуза, ще в трьох матчах «ведмеді» пропустили лише по одній шайбі. Команда так само, як і суперник впевнено грає як вдома, так і в гостях. Варто звернути увагу на те, що клуб провів правильну трансферну політику, за рахунок цього в рядах команди виявилися той же Чехура, той же Бейл. Чех взагалі зараз є лідером команди. Друга ланка виглядає в якійсь мірі навіть гостріше першого. Саме закордонні хокеїсти принесли велику кількість очок в скарбничку «Трактора». Гатіятулін на своєму посту проводить черговий хороший сезон. З важливих моментів перед даними матчем може бути відсутність Франкоуза, який непогано виглядав в Пхенчхані, але нагороду для своєї збірної не приніс. Можливо, в цьому матчі на воротах буде Демченко, який мав набагато менше ігрового часу в цьому сезоні.

Висновок: обидві команди знають один одного досить добре. В очних протистояннях частіше переможцем виходили «ведмеді». Однак, якщо дивитися в розрізі п'яти останніх протистоянь, то тут перевага не таке велике, всього лише 3: 2 на користь команди з Челябінська. Плюс до всього не можна не відзначити, що ні у одного колективу тут немає явного переваги «свого» льоду, і часто гості відвозили окуляри в даних іграх. При цьому матчі проходили, як з великою кількістю голів, так і майже без закинутих шайб. І все ж варто відзначити, що після перерви будь-якій команді складно входити в гру, і найчастіше спостерігається безліч помилок в діях гравців. Більш того, Коварж вже нині не так надійний, а відсутність Франкоуза також явно позначиться на грі гостей.

Прогноз - ТБ 4 ( коеф. - 1.55 від БК Парі-матч ).