Полезные материалы

Еден Азар перейде в "Реал" вже взимку-2019

експерти   1xBet   високо оцінюють шанси Едена Азара на швидкий переїзд до Мадрида

експерти 1xBet високо оцінюють шанси Едена Азара на швидкий переїзд до Мадрида.

Чутки про перехід бельгійської зірки Едена Азара в мадридський "Реал" спливають регулярно і тільки посилюються з відкриттям кожного наступного трансферного вікна. Як ніколи настирливо лідера лондонського "Челсі" сватали в королівський клуб минулого літа. Причиною тому стало чудове виступ капітана збірної Бельгії на чемпіонаті світу в Росії, а також несподіваний від'їзд Кріштіану Роналду в "Ювентус".

Трансфер Азара в "Реал" виглядав би цілком логічно, якби не раптова зміна курсу президентом клубу Флорентіно Пересом і ставка на молодих доморощених гравців. Сам футболіст не раз публічно висловлювався про бажання надіти "вершкову" футболку - дитяча мрія як-ніяк. Коментарі просто не могли не долетіти до вуха керівництва мадридців.

До честі Азара, він не пішов на демарш в "Челсі", як це зробив його співвітчизник Тібо Куртуа, а відповідально і зразково підійшов до виконання умов контракту. Більш того, за неповні два місяці клубного сезону бельгієць набрав настільки фантастичну форму, що вважається кращим футболістом АПЛ # прямосейчас.

Мадридський "Реал" під керівництвом нового наставника Хулена Хулен Лопетегі відчуває великі проблеми на старті сезону, пов'язані в тому числі і з кадровими проблемами. Виходячи з цього, покупка Азара вже в січневе трансферне вікно буде цілком логічним кроком від Флорентіно Переса. Причому незалежно від того, чи залишиться біля керма "вершкових" Хулен Лопетегі на той час чи ні.

Ставка: Азар перейде в "Реал" в січні-2019 за 2,99 .