Полезные материалы

КХЛ. Плей-офф. Ак Барс - Салават Юлаєв. Анонс та прогноз на матч (24.02.2017)

Кілька днів тому здавалося, що Уфімцев можуть пролетіти повз плей-офф і ми більше не побачимо в цьому сезоні «зеленого дербі» Кілька днів тому здавалося, що Уфімцев можуть пролетіти повз плей-офф і ми більше не побачимо в цьому сезоні «зеленого дербі». Але Ігор Захаркін зумів згуртувати «Салават», який з шостого місця вийшов у плей-офф, де б'ється в першому раунді проти свого найпринциповішого суперника «Ак Барса». Перший матч серії вийшов неоднозначним, а перемогу в ньому здобули казанці (2: 1).

Якби «Салават Юлаєв» не вийшов в плей-офф, з великою часткою ймовірності можна говорити про те, що головний тренер клубу Ігор Захаркін позбувся б свого місця. Тепер же «Салават» належить провести як мінімум чотири матчі проти команди Зінетулой Білялетдінова. У кінцівці регулярного сезону Уфімцев саме в грі проти «Ак Барса» перервали свою жахливу серію поразок . Але яким би не був стан уфимського клубу, саме ця пара вважається найбільш захоплюючою в першому раунді. Дана серія між «Ак Барсом» і «Салават Юлаєв» стане вже шостою в КХЛ, і перевага на боці казанського клубу. Крім минулого сезону, Уфімцев перемагали ще і в 2011 році, коли стали володарями Кубка Гагаріна. Коли Биков разом з Захаркін перебудували команду від сверхатакующей моделі, і зуміли зброєю Білялетдінова виграти серію.

Після нового року обидва клуби перебували в крутому піке. Проте, в кінцівці регулярного чемпіонату «Ак Барс» зумів додати, і в першу чергу в атакуючій мощі. У минулому плей-офф Захаркін продемонстрував, що вміє перебудовувати хокеїстів на кубкові рейки. Багато що від цієї серії буде залежати від голкіпера «Салавата» Нікласа Сведберга, який неодноразово провалювався в матчах регулярного чемпіонату.

Після першого матчу серії залишилося більше питань, ніж відповідей. У першому періоді суперники обмінялися шайбами ​​в більшості. А ось вирішальну шайбу «Ак Барс» закинув за 1 секунду до закінчення основного часу. Гол Атте Охтамма ошелешив і Захаркін, і Сведберга, і всіх присутніх. Шайба виявилася спірною, адже на повторах видно, що коли шайба перетнула лінію воріт, основний час поєдинку вже минув.

прогноз
Настільки спірна перемога казанців тільки розпалила градус протистояння в даній серії. На другий матч Уфімцев вийдуть максимально зарядженими на боротьбу, щоб взяти реванш. З огляду на прекрасну гру Капрізова в першій грі, а також повернення Лінуса Умарк, гості в другій грі зуміють нав'язати боротьбу «Ак Барсу».

Рекомендована ставка - перемога «Салават Юлаєв» або нічия в основний час (Х2) ( коефіцієнт - 1.83 від БК William Hill )