Полезные материалы

Баскетбол. Іспанія. Реал Мадрид - Барселона. Прогноз на центральний матч сезону (27.12.2015)

Дербі Мадрида і Барселони завжди викликає підвищений інтерес у вболівальників баскетболу по всій Європі, незалежно в якому турнірі зустрічаються команди - в чемпіонаті Іспанії або Євролізі Дербі Мадрида і Барселони завжди викликає підвищений інтерес у вболівальників баскетболу по всій Європі, незалежно в якому турнірі зустрічаються команди - в чемпіонаті Іспанії або Євролізі.

«Реал»
На даний момент перше місце в турнірній таблиці несподівано займає «Валенсія», яка виграла всі свої 12 матчів. Мадридський «Реал» разом зі своїм непримиренним суперником каталонською «Барселоною» мають по одному програшу, і впевнено ділять 2-3 місця. З огляду на той факт, що «Валенсія» свою наступну гру грає на Тенеріфе, найімовірніше, лідер залишиться незмінним. На минулих вихідних «вершкові» грали в гостях у «Хасобео». Зробивши солідний 13-очковий доробок у першій чверті, «Реал» так і не підпускав господарів ближче в рахунку, тому останні кілька хвилин зустрічі суперники відверто догравали. Якщо в національному чемпіонаті «королівський» клуб вже звично ніколи не має серйозних проблем, то в Євролізі «Реал» лише дивом не залишився за бортом Топ-16. Маючи лише 2 перемоги в 7 матчах «вершкові» займали останнє місце в своїй групі, але завдяки перемогам в останніх трьох турах над «Фенербахче», «Баварією» і «Страсбургом» іспанці змогли вийти в наступну стадію.

«Барселона»
Каталонський клуб має аналогічні показники з «Реалом» в графі перемог і поразок, тому майбутній матч можна назвати битвою за проміжне друге місце. Зараз каталонський клуб сповідує зовсім інший баскетбол, якщо порівнювати з мадридцями. «Реал» грає весело, багато забиваючи і чимало пропускаючи (в Євролізі захист «вершкових» виявилася однією з найбільш «дірявих»). А ось «Барселона» на даний момент має одну з кращих оборонних ліній в Європі, і цим гріх не скористатися. Дуже в'язка команда незручна для будь-якого суперника, а в національному чемпіонаті суперники часто навіть не можуть подолати позначку в 60 очок. В Євролізі «Барселона» в перших 7 матчах програла лише 1 раз, заздалегідь забезпечивши собі місце в Топ-16. решта три матчі були програні , Але в них каталонці грали не на максимумі своїх можливостей.

прогноз
Найімовірніше, суперники буде грати в манері, яка вигідна «Барселоні». Якщо каталонці не захочуть грати у відкритий баскетбол, то вони не будуть цього робити, а ось «вершковим» доведеться зануритися в в'язку гру. Ще влітку «Реал» був би беззаперечним фаворитом матчу, але з огляду на проблеми зі складом, «Барселона» буде мати гарні шанси відвезти зі столиці перемогу.

Рекомендована ставка - перемога «Барселони» (коефіцієнт - 3.30)