Полезные материалы

Новорічна ялинка в Кремлі 2018-2019

Кремлівська ялинка - незабутнє свято з шістдесятирічної історією і традиціями. Перше представлення відбулося в 1954 році. Щороку автори подання створюють новий масштабний спектакль і дивують юних глядачів. Сучасні батьки (а можливо бабусі і дідусі), будучи дітьми самі приходили на цю виставу і отримували незвичайні, чарівні враження на все життя.

Що ж такого чудового в Кремлівської Ялинці? Музика, таємниче світло, Грандіозні декорації і костюми, улюблені казкові герої разом з Дідом Морозом і Снігуронькою - це створює для дітей та батьків справжнє новорічне казкове настрій. Ніхто, навіть уже побував на Кремлівській ялинці в минулому році, не зможе вгадати яким буде новий сценарій, адже за старою традицією організатори тримають це в таємниці. Можна не сумніватися, що за підготовку свята візьмуться кращі російські сценаристи, режисери, музиканти та композитори. Завжди новорічне шоу - це безліч унікальних спецефектів, в яких задіяно спеціальний звуковий і світлотехнічне обладнання Великого Кремлівського Палацу.

Щорічно в рамках Новорічних вистав об Кремлі проходять Загальноросійська президентська Ялинка, Патріаршия Ялинка, а в один із днів все уявлення адаптуються для дітей з порушеннями слуху.

Щорічно в рамках Новорічних вистав об Кремлі проходять Загальноросійська президентська Ялинка, Патріаршия Ялинка, а в один із днів все уявлення адаптуються для дітей з порушеннями слуху

В програмі:

Перед початком вистави веселі ігри, конкурси та хороводи навколо ошатною їли в фойє палацу. Зустріч з Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими казковими героями. Вхід на ялинку відкривається за 1,5 години. У фойє гостей зустрінуть аніматори, одягнені в костюми казкових героїв. Вони допоможуть хлопцям в роздягальні. А потім проводять в зал, де залучать до гри-хороводи.

Далі аніматори запросять пройти в зал, де розсадять всіх так, щоб кожен добре бачив виставу. Перед початком основного шоу діти побачать мультфільми на великому екрані.

По завершенні вистави дітям допоможуть організовано вийти із залу, отримати подарунок, одягнутися і виведуть на спеціальну площа, де на них чекатимуть батьки або супроводжуючі. Попередньо дорослих пропустять на територію Кремля (через Кутафью вежу). Хлопців організовують на прогулянку по колу, для того, що б зустрічають могли швидко знайти своїх дітей.

Квитки на Кремлівську ялинку бувають двох категорій.

1. Квиток на ранковий або денний уявлення, з яким одна дитина шкільного віку (від 6 років) самостійно йде на денну виставу, яке проходить в 10:00 і 14:00. Батьки близько Кутафья-вежі проводжають дитини, далі він проходить в Кремль, до місця проведення вистави. Після закінчення вистави батьки можуть пройти на територію Кремля для зустрічі своїх дітей на спеціальному майданчику біля головної ялинки країни.

2. Квиток «дорослий + дитина» для дитини в супровід дорослих. Купується на подання до 18:00.

Подарунок включений у вартість квитка.

Місця в квитку не вказані, тільки сектор. Посадка в залі здійснюється за допомогою аніматорів у вільній формі в той сектор, який зазначений у квитку.

У вартість квитка включено:

- Послуги гардероба;

- Ігри, конкурси та вікторини перед початком вистави;

- Супровід аніматорів - вожатих;

- Вистава на сцені Великого Кремлівського палацу;

- Солодкий подарунок.

Увага!

30, 31 грудня та 1, 2 і 8 січня продаються квитки тільки «дорослий + дитина» (до 14 років включно) + подарунок на всі сеанси: о 10:00, 14:00 і 18:00. Дитина без супроводу дорослого в ці дати прийти не може. На всі інші дати квиток «дорослий + дитина» продається на 18:00.

- Якщо ялинку хочуть відвідати 2 дорослих та 1 дитина, потрібно 2 квитка «дорослий + дитина».

- Якщо планується 1 дорослий і 2 (і більше) дітей, потрібно 1 квиток «дорослий + дитина» і потрібну кількість вхідних квитків на цю ж дату (о 10:00 та 14:00).

- Вхідні квитки для дитини без дорослих - місця в партері. Амфітеатр і балкон будуть відкриті тільки на заходи з дорослими (по квитках «дорослий + дитина»).

- Дошкільнята можуть відвідати ялинку тільки з дорослим.

- Дорослі без дітей на захід не допускаються (дозволено тільки отримати подарунок за купленим квитком)

- На денні вистави о 10:00 та 14:00 продаються квитки тільки для дітей без супроводу дорослих (крім 30, 31 грудня та 1, 2, 8 січня). Для організованих груп дозволяється супровід 1 дорослого.

- На все вечірні вистави о 18:00 в будь-яку заявлену дату дитина один пройти не може.

Рекомендуємо батькам: Вистава триває близько півтори години (від зазначеного у квитку часу). Очікування краще провести з користю для себе. Біля Кремля, в самому центрі Москви є безліч музеїв: Державний Історичний музей, Музей образотворчих мистецтв ім. Пушкіна, Музей Архітектури ім. Щусєва, Геологічний музей ім. Вернадського, в Манежі проводяться виставки, працюють художні галереї Глазунова і Шемякіна.

У безпосередній близькості знаходиться торговий центр Мисливський ряд, де крім магазинів працюють численні кафе. Недалеко розташовуються і знамениті ГУМ і ЦУМ. Так само завжди діє вуличний Різдвяний базар.

Під Манежній площею відкритий супермаркет.

КОРИСНО ЗНАТИ БАТЬКАМ, ЧИЇ ДІТИ ВІДВІДУЮТЬ ПОДАННЯ САМОСТІЙНО >>>

Новорічні ялинки проходять в Кремлі щодня протягом двох тижнів, з 25 грудня 2017 року по 9 січня 2018 р

Вартість денного квитка (тільки дитина) з подарунком 2 200 руб.

Вартість квитка "дитина + дорослий" з подарунком: 3 260 руб. (балкон), 4 130 руб. (амфітеатр), 4 890 руб. (партер).

Адреса: Кремль, ст. м. "Олександрівський сад", Бібліотека ім. Леніна "," Боровіцвая ". Прохід через Кутафью-вежу Кремля.

Для замовлення квитків на Кремлівську ялинку, необхідно прийти в офіс фірми, укласти договір і оплатити повну вартість квитка. Або укласти договір на безготівковий розрахунок і здійснити оплату за безготівковим розрахунком. Квитки видаються після того, як вони будуть надруковані в друкарні. Зазвичай це відбувається в середині грудня. Або, якщо вони вже готові, через день після зарахування коштів, ви отримаєте оплачені квитки.

Що ж такого чудового в Кремлівської Ялинці?