Полезные материалы

ATP. US Open. Фелісіано Лопес - Фернандо Вердаско. Анонс та прогноз на матч 27.08.18

Фелісіано Лопес - Фернандо Вердаско Фелісіано Лопес - Фернандо Вердаско. Два співвітчизника проводитимуть очну зустріч на US Open, однак навряд чи цей поєдинок виявиться дружнім. Все ж на кону потрапляння в 1/32 фіналу в Америці. І, звичайно, для обох тенісистів це не межа мрій, але з чогось же треба починати. Маси вважають явним фаворитом Вердаско, і значно прогружаются лінію на перемогу одного з іспанців. І все ж спортсмени досить добре один з одним знайомі, і в очних протистояннях зовсім веде неявний аутсайдер з рахунком 6: 5, тому результат протистояння ніяк не можна назвати вирішеним.

Трідцатішесті-річний Фелісіано Лопес в черговий раз буде катувати щастя на даному турнірі. У іспанця досить довга спортивна кар'єра, і досвіду йому не позичати. В Америці він переможцем на даному турнірі не ставав, однак поряд з Уімблдоном, показував найвищі результати тут. Саме в 2015-му році спортсмен доходив на US Open до ¼ фіналу. Чи зможе як мінімум повторити успіх спортсмен? Це скоро любителі тенісу дізнаються. Однак в цьому році, гравець не був примітний в цілому по сезону. Після потрапляння в чвертьфінал в Сіднеї гравець провалився в першому ж колі на Австраліан Опен. Далі, саме на гумі зміг потрапити лише ¼ в Акапулько і 1/8 на Індіан-Уеллс. Грунтовий відрізок Фелісіано провів відверто слабо, і ніде далі другого кола не проходив. На траві від іспанця, який на цьому покритті вміє показувати гідні результати, очікували більшого. Але в підсумку далі двох чвертьфіналів нікуди справа не заходила. Зараз, на черговому хардовому відрізку справи йдуть також не кращим чином. За 4 гри Лопес зміг домогтися тільки однієї перемоги.

Фернандо Вердаско також є дуже досвідченим спортсменом. Зараз йому вже 34 роки, але в минулі роки гравець потрапляв в ТОП-10 в рейтингу АТР. Зараз же іспанець знаходиться на 31-му місці, що в його роки також непогано. На першому хардовому турнірі Великого Шолома спортсмен потрапив до другого кола змагань, однак там сенсаційно програв Мартереру в п'яти сетах. Після цього гравець поїхав на грунтові змагання, і зробив це явно не дарма. Уже на другому турнірі на глині ​​Фернандо зміг потрапити в фінал, але там не зміг переграти Шварцмана. Після спробував повернутися на хард, однак попадання в 1/8 і 1/16 навряд чи можна назвати гідними виступами. Постійні «переїзди» з одного покриття на інше не пройшли безслідно. Адже практично 2 місяці іспанець намагався знайти себе, але безуспішно. Тільки на Ролан Гаррос справи значно покращали. У Франції Вердаско дійшов до 1/8 фіналу, але поступився там Новаку Джоковичу. Також не можна обійти стороною вихід в півфінал в Бастаді на черговому грунтовому турнірі. А ось повернення на хард поки що дається вельми складно. За три поєдинки у тенісиста, як і у його суперника лише одна перемога.

Висновок: якщо говорити про переможця даного матчу, то маси цілком резонно очікують перемогу Фернандо Вердаско. У свої роки він знаходиться в кращій позиції в рейтингу, вміє грати на харді, та й на важливі старти збиратися вміє. І все ж з великою часткою ймовірності матч не буде таким затяжним, як вважають багато. Так, найчастіше матчі співвітчизників проходять у впертій боротьбі, проте вік гравців дає про себе знати, і тривалі поєдинки їм грати вже досить складно. Плюс до всього загальна форма в нинішньому сезоні Лопеса насторожує.

Прогноз від професіоналів Стратегія.Ком - ТМ 41.5 ( коеф. - 1.7 від БК Парі-матч ).

Чи зможе як мінімум повторити успіх спортсмен?