Полезные материалы

Баварія - Реал дивитися онлайн, трансляція матчу 25.04.2018

  1. Трансляція півфіналу ЛЧ з відеоповторами голів, яскравими фотографіями зі стадіону, похвилинним коментарем...

25 квітня 2018, 21:35 Переглядів:

Трансляція півфіналу ЛЧ з відеоповторами голів, яскравими фотографіями зі стадіону, похвилинним коментарем

25 квітня 2018, 21:35 Переглядів:   Трансляція півфіналу ЛЧ з відеоповторами голів, яскравими фотографіями зі стадіону, похвилинним коментарем   У середу в першому матчі 1/2 фіналу   Ліги чемпіонів   зійдуться чемпіони Німеччини та Іспанії - Баварія приймає Реал

У середу в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів зійдуться чемпіони Німеччини та Іспанії - "Баварія" приймає "Реал". Поєдинок на "Альянц Арені" розпочнеться о 21:45 за київським часом, матч-відповідь пройде в Мадриді через тиждень - 1 травня. "Баварія" і "Реал" зіграють між собою в 25-й і 26-й раз - це рекорд в єврокубках. Мюнхенці п'ять разів вибивали мадридців з Кубка європейських чемпіонів і Ліги чемпіонів - ніхто інший не створював стільки проблем "вершковим" в плей-офф-раундах.

"Це зустріч гігантів, - каже тренер" Баварії "Юпп Хайнкес. - Купити титул Ліги чемпіонів неможливо, для перемоги потрібно терпіння". Спортивний директор "Реала" Еміліо Бутрагеньо: "Дістатися до півфіналу було важко, але ми зробили це восьмий рік поспіль. Найскладніше ще попереду." Баварія "- велика команда".

"Баварія" і "Реал" у внутрішніх чемпіонатах. Команди вирішують різні завдання на внутрішній арені. Мюнхенці на початку квітня гарантували собі шостої поспіль чемпіонство і в Бундесліги можуть дозволити собі грати в своє задоволення. У свою чергу, "Реал" безнадійно відстає від лідируючої "Барселони" на 15 очок і веде боротьбу за "срібло" з "Атлетіко", від якого відстає на чотири очки. Обійти команду Зідана може і "Валенсія", що має всього на два очки менше.

"Баварія" - "Реал": останні матчі. У п'яти останніх іграх у всіх турнірах "Баварія" здобула чотири перемоги при одній нічиїй (0: 0 з "Севільєю" в Лізі чемпіонів), загальний рахунок голів вражає - 18: 2. У свою чергу, мадридський клуб здобув лише дві перемоги, двічі зіграв внічию і один раз програв - "Ювентусу" 1: 3 в матчі-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ. Загальний рахунок голів "Реала" в п'яти останніх матчах скромніше - 8: 6.

"Баварія" - "Реал": букмекери. Експерти вважають господарів поля фаворитами першого матчу. Так, коефіцієнт на перемогу "Баварії" становить 2.05, тоді як на перемогу "Реала" він дорівнює 3.50, а на нічию - 3.85. При цьому команда Зінедіна Зідана фаворит на вихід у фінал: котирування 1.85 - 2.05 на користь мадридського клубу.

Слідкуйте за головними подіями матчу "Баварія" - "Реал" в нашому онлайні, дивіться яскраві фото зі стадіону в Мюнхені, відео-повтори голів і моментів, а також коментуйте гру разом з нами!

Онлайн матчу "Баварія" - "Реал"