Полезные материалы

BesTToday. Сюжет "Ехо Шендеровича" (12.02.2014-17.02.2014)

В темі

Реклама

Зачекайте.

пов'язані сюжети

Найпопулярніше

Надіслати своє посилання

Відлуння Шендеровича <код для ЖЖ> Відлуння Шендеровича <код для ЖЖ>

Віктор Шендерович на Ехо Москви порівняв фігуристку Юлію Липницький зі спортсменом нацистської Німеччини Гансом Вельке. Депутати від "Єдиної Росії" зажадали вибачень і закриття радіостанції, а програма "Вести" присвятила Шендеровичу семихвилинний сюжет з компроматом і коментарями Христини Потупчик

Створено: 12.02.2014 13:30, оновлено: 17.02.2014 11:10 Переглядів: 9971 Теги: І борці, і фахівці зі східних бойових мистецтв, і навіть біатлоніст якийсь Створено: 12

Я тут інтересу заради заліз в новини Яндекса і охренел, побачивши, скільки безхвостих приматів вимагає вибачень від Віктор Шендерович.

розгорнути >>

Порушили громадські мізки

Не хотів писати про «витівку» Шендеровича. Але доводиться. Тільки не про нього самого. До речі, нічого нового, ні тим більше занадто «забороненого» він не сказав. Ну, порівняв психологію нинішньої влади з німецької довоєнної. Може, на це можна образитися. Але як тоді бути з загальновідомим співпрацею Гестапо з НКВД, наступниками якого вважають себе нинішні чекісти.

розгорнути >>

Цькування дурня на ТБ підносить його до висоти співрозмовника

1) Шендерович маргінальний придурок, 2) Цькування дурня на ТБ підносить його до висоти співрозмовника і головного критика ОІ. 3) Це не розумно Вважаю за необхідне заявити про повну підтримку позиції "Ехо Москви" 1) Шендерович маргінальний придурок, 2) Цькування дурня на ТБ підносить його до висоти співрозмовника і головного критика ОІ

Почалася нахабна і підла цькування популярної радіостанції «Ехо Москви». Гонителів явно надихнув успіх в боротьбі з телеканалом «Дождь». Мляві дії на захист «Дождя», перш за все, боязкість і різнобій інтелігенції і побратимів по журналістському цеху дозволили практично розправитися з телеканалом. Зараз в перехресті прицілу - «Ехо». Безпрецедентним стало участь в нападках на Віктора Шендеровича державного телеканалу ВГТРК і особливо - мерзенна форма нападок, яка була обрана. Не доводиться сумніватися, що на шлях провокацій держтелебачення пішло у відповідь саме на тверду і рішучу позицію головного редактора «Ехо Москви» Олексія Венедиктова.

розгорнути >>

Шендерович як дзеркало російського лібералізму Шендерович як дзеркало російського лібералізму

Ех, не хотів я вплутуватися в бурхливе обговорення статті Віктора Шендеровича, де він в одному абзаці згадує нашу фігуристку Юлію Липницький і штовхача ядра Ханса Вельке з фашистської Німеччини.

розгорнути >>

Це що, тема для роздмухування в новинах федерального каналу?

Це щось з чимось, звичайно. Не сказав би я, що прям такий фанат Шендеровича і конкретно цього його поста, але справа навіть не в цьому. Нехай навіть абстрактний письменник-сатирик Х написав в своєму блозі щось.

розгорнути >>

Подивився вчорашній ефір "ВІСТЕЙ", присвячений мені.

Подивився вчорашній ефір "ВІСТЕЙ", присвячений мені. Це сильніше "Фауста" Гете і всього, що я бачив раніше. Вони з усією очевидністю охуели, - майже в буквальному сенсі слова. ))

розгорнути >>

Двічі перечитав текст Шендеровича, але так і не зрозумів, яким чином він образив ветеранів

Двічі перечитав текст Шендеровича, але так і не зрозумів, яким чином він образив ветеранів. Фахівці з почуттям ветеранів, а також ті, хто цю тему відпрацьовує, поясніть, будь ласка. C Ехо Москви розігрують ту ж двухходовку що і з дощем? Двічі перечитав текст Шендеровича, але так і не зрозумів, яким чином він образив ветеранів А я правильно розумію, що з Ехо Москви розігрують ту ж двухходовку що і з дощем? Тільки я погано розумію як можна закрити ЕХО. Державний інформаційний телеканал першим сюжетом у вечірніх новинах показав незаконно придбаний компромат

Давайте ще раз. Державний інформаційний телеканал першим сюжетом у вечірніх новинах показав незаконно придбаний компромат на Віктора Шендеровича кількарічної давнини, тому що його блог на Ехо Москви образив єдиноросів, а експертом до цього виступила «блогер» Христина Потупчик. Боже, коли ж знизу перестануть стукати?

розгорнути >>

державний (!) канал показує незаконно зняту порнуху з елементами нетрадіц. секс відносин державний (

інформаційний (!) державний (!) канал показує першим сюжетом новин незаконно зняту порнуху з елементами нетрадіц. секс відносин Потрібно найсуворіше розслідування всіх аспектів діяльності ВГТРК, Першого каналу і НТВ за п'ятнадцять років інформаційний (

Якщо не першим, то другим справою майбутньої нової влади має бути найсуворіше розслідування всіх аспектів діяльності ВГТРК, Першого каналу і НТВ за п'ятнадцять років, повна люстрація всіх, починаючи від найстаршого редактора, локаут і переатестація інших і створення абсолютно інших телеканалів на абсолютно інших юридичних і господарських підставах.

розгорнути >>

Відомий пристосуванець М. Барщевський обурювався В. Шендеровичем Відомий пристосуванець М

Сьогодні на ЕМ відомий пристосуванець М. Барщевський обурювався В. Шендеровичем. Мовляв, як можна порівнювати Олімпіаду в фашистської Німеччини і нашу - рідну! .. святотатство назвав. Якось навіть незвично з цих вуст про святотатство. Однак ж так і сказав. Ось цитата:

розгорнути >>

"Лідер єврейської громади в Росії" Борода суворо засудив Шендера за бестакность

Як і раніше мені якось не до Олімпіади, проте про успіхи Юлії Липницький, одиночної фігуристки, я чув. Днями, правда, читав в "Спорт-Експресі" бурчання по її приводу якогось експерта з фігурного катання - мовляв, Юля катається прекрасно, все крутить чисто - але це нечесно ... Думаєте, чому? Виявляється, виконувати чисто все складні елементи їй допомагає ... відсутність, в силу віку, визначених жіночих причиндалов - тобто, мабуть, грудей і стегон.

розгорнути >>

Сторінки: 1

фото


  • Відео

    Дмитро Кисельов про "Ехо Москви"


    Ефір "Вістей" про Шендерович

    Сказано по темі

C Ехо Москви розігрують ту ж двухходовку що і з дощем?
А я правильно розумію, що з Ехо Москви розігрують ту ж двухходовку що і з дощем?
Боже, коли ж знизу перестануть стукати?
Думаєте, чому?