Полезные материалы

BesTToday. Сюжет "Здравопохороненіе" (04.12.2010-15.02.2011)

В темі

Реклама

Зачекайте.

Пости по темі

Репортажі по темі

пов'язані сюжети

Найпопулярніше

Надіслати своє посилання

Здравопохороненіе <код для ЖЖ> Здравопохороненіе <код для ЖЖ>   Маленький Максим помер в Новосибірську Маленький Максим помер в Новосибірську. Помер, за словами його мами, тому що найближчі лікарні відмовлялися його приймати Створено: 04.12.2010 16:19 оновлено: 15.02.2011 2:37 Переглядів: 5197 Теги: активізм , діти , медицина "П'яна медсестра поставила щеплення моєму синові"

10 лютого молода мама Анастасія Ворошилова, разом зі своїм сином, якому ще не виповнилося й року, прийшла в дитячу поліклініку №6 міста Іжевська, для того щоб за направленням дільничного педіатра поставити три щеплення синові. "Після того, як були поставлені щеплення медсестру раптом різко похитнуло, від вільного падіння її врятувала тільки стіна" - з жахом згадує ті хвилини Анастасія.

розгорнути >>

Про дівчину і Реутовская Пологовий будинок

Увечері першого лютого, на Сіті-ФМ було зачитано смс прислане слухачем. Сказати, що воно мене шокувало, це ні сказати нічого. --------------------------- Слухати фрагмент Знову про медицину. Реутовская пологовий будинок. Я відразу ж зателефонував на радіостанцію і попросив дані людини, який надіслав смс. Через деякий час мені повідомили його телефон. Я передзвонив. І у мене відбулася з ним розмова. Повідомлення надіслав друг сім'ї Роман. Він в той момент їхав до них. У загальних рисах він пояснив мені, що сталося, але повної інформації на той момент у нього не було.

розгорнути >>

звіт про приїзд Павла Астахова - моїми очима

Ще вчора обіцяла написати барвисту історію ходіння по Дантевской лікарні з Павлом Олексійовичем, але не вийшло, прошу мене вибачити ... я виклала його нижче - відразу після звіту про сьогоднішнє засідання в обладміністрації НСО.

розгорнути >>

"Блогодел": Мама на пікеті Мітинг 4 грудня 2010 року. Звіт, думки ...

Друзі, по-перше, я хочу подякувати всім, хто прийшов, всіх, хто залишив свої підписи, всіх, хто підтримує мене - не дивлячись на мороз і вельми неласкаву погоду, ви були, багато хто прийшов з дітьми. СПАСИБІ ВАМ!

розгорнути >>

Евеліна Геворкян, журналіст: Збори підписів. І все до МОЗ

Обдуваемая вітрами, наскільки дозволив мороз, я постояла біля ганку МОЗ з плакатом: «У Новосибірську помер 8-місячна дитина. Йому не надали допомогу в найближчій лікарні ... »Перехожі відводили погляд, у багатьох мимоволі перекошувалося особа від неприємного звістки, яке я як« засіб індивідуальної інформації »там поширювала.

розгорнути >>

мітинг з питання необхідності реформування системи надання медичної допомоги дітям

Я не буду пояснювати що саме і як влаштувала нинішня влада в сфері медицини в Новосибірську і в Росії. Тому припустимо, що тут друга частина тексту. А замість першої частини я просто помовчу в пам'ять про загиблих від дій едінороссовскіх чиновників.

розгорнути >>

Маленька акція, присвячена великої проблеми

Там майже не було ЗМІ. Була одна камера, один диктофон. Мій диктофон. Камера "Третього каналу". Не було десятка журналістів, що про це розповіли б. При тому, що самі журналісти виступили організаторами цієї акції. Звичайно, акція не політична. Та й виступали вони не як журналісти. А як громадяни цієї країни. Як мами і тата. Як люди, які не згодні з тим, що гинуть восьмимісячні немовлята.

розгорнути >>

Пікети батьків у МОЗ. Як і що було

Друзі, дякую! Пікети відбулися і на проблему звернули увагу. Чи не змогли вже не звернути! Ми не тільки протягом чотирьох годин позмінно стояли з плакатами у МОЗ (винятком став невеликий проміжок близько 14, коли так замерзли, що втекли на 15 хвилин попити кави), ми домоглися того, що нас і побачили і почули.

розгорнути >>

Пікетували, пікетували, та дещо і випікетіровалі

Пікети сьогодні відбулися. Народу прийшло небагато, але, в загальному, досить. З 11 до 15 осіб 10-12, напевно, було. Прийшла молода пара з зовсім крихітним малюком у мами за пазухою. Стояли з плакатами години 2, мерзли. Якийсь хлопець приніс саморобний плакат і стояв у МОЗ кілька годин на морозі. Лера Потапова з Третього каналу наївно здивувалася: "А де ж решта камери?" Я кажу: "А ось ніде". Потім ще на кшталт РЕН приїжджав.

розгорнути >>

Участь у пікеті, організував Ксенією Басилашвілі

Взагалі, це історія про сором. Про те, що нам втовкмачували вчителя в школі: "Тобі більше всіх треба?". Про страх виділитися з натовпу. Коли на тебе підкреслено звертають увагу. А ти подчекркнуто виділяєшся з натовпу. Незвичне почуття. Ти стоїш і всім своїм виглядом говориш: "Так! Мені треба більше всіх!". Ти підноситься над байдужістю. Суміш (радянського) сорому і (нерадянського) самоповаги. Ти небайдужий і заявляєш про це. Було некомфортно. Але і добре від подолання дискомфорту)). Якось так. Московські батьки провели акцію солідарності з матір'ю померлого в Новосибірську восьмимісячну дитину Взагалі, це історія про сором

Ксенія Басилашвілі, журналістка радіостанції «Ехо Москви», організувала сьогодні в Москві пікет на підтримку матері Максима Максимова померлого по дорозі в лікарню. Причина цієї трагедії жахлива ситуація з дитячою медициною в Новосибірську, в Академмістечку, де немає жодної реанімаційної ліжка для немовлят.

розгорнути >>

Я була там Я була там

Замерзла до смерті. Ногам було відносно тепло - спеціально взула чоботи на самій товстій підошві, - куртка і пов'язка на вуха теж не підвели, а ось з рукавичками прорахувалася - не вистачило шкіряних на хутрі, треба було ще рукавиці з собою взяти і зверху надіти. Тому через 10 хвилин пальці у мене просто вибухали зсередини, а ще через 5 я їх просто не вже відчувала і сама не помітила, як пройшло більше півгодини. Але я там була.

розгорнути >>

Присвячується всім, кому не байдуже ...

Друзі, ми (НГО "Охорона здоров'я - дітям!") Записали наш перший ролик і виклали його на YouTube. Я звертаюся до всіх, кому не байдужа катастрофічна ситуація з дитячим охороною здоров'я в нашій країні.

розгорнути >>

Пікети і кава

Увечері подзвонили на мобільний з приймальні міністра Голікової. Вони знають, що в п'ятницю, 3 грудня з 11 до 15 пройдуть поодинокі пікети біля будівлі Міністерства охорони здоров'я. І, мені здалося, не дуже цьому раді. Я думаю передати в приймальню (безпосередньо) документи про стан дитячої медицини в Новосибірську. Інформацію збирали всім Академмістечком, мені її переслала Дарина Макарова.

розгорнути >>

Друзі, нам потрібна ваша допомога!

Мені багато пишуть, ніж допомогти. Сьогодні поговорили з однієї з активісток нашої організації - це мама з Москви. Вона організатор акції одиночних пікетів в Москві, ось: http://basya.livejournal.com/

розгорнути >>

МОЗ, прокиньтеся!

До болю знайома ситуація, з тією лише різницею, що ми з Максюша над віддаленому селі живемо, а в місті, але не суть ... Співчуваю родині Альоші, якщо хтось знає їх контакти, напишіть мені будь ласка!

розгорнути >>

Поодинокі пікети батьків у МОЗ

Друзі, хто збирається 3 грудня приєднатися до нашого одиночного пікету у МОЗ на підтримку мами помер в Новосибірську Максима і для зміни ситуації з дитячою медициною в Росії (http://basya.livejournal.com/154406.html?mode=reply)

розгорнути >>

* * *

З ініціативи Ксюши basya Басилашвілі хочемо провести в п'ятницю серію одиночних пікетів на підтримку Дар'ї Макарової, у якої помер 8-місячний малюк.

розгорнути >>

Поодинокі пікети у МОЗ

У Новосибірську померла дитина Максим Максимов, 8 місяців. Його не приймали в лікарню. Ми не можемо залишатися байдужими до цієї трагедії. Ми вимагаємо повноцінного охорони здоров'я для кожного російську дитину.

розгорнути >>

Максюша з нами немає вже 10 днів ...

Сьогодні 22 листопада - 10 днів, як Максюшіно тільце перестало реагувати на зусилля лікарів ... сиджу, плачу ... Останні дні були дуже важкими, але це добре, адже як тільки перепочинок - я відразу розкисати. А так не можна. Спасибі всім, хто дзвонить мені, розмовляє зі мною, допомагає і підтримує. Ви все мені так потрібні!

розгорнути >>

Батьки, до вас звертаюся!

Дякую вам всім, хто мене підтримує в ці дні. Як приємно отримувати повідомлення з різних міст нашої країни, з інших країн. Багато дзвонять, багато хто хоче допомогти, підтримують і співпереживають.

розгорнути >>

Пам'яті Максюша ....

- Да ?! - Я мама Максима Максимова, як він? - Без змін…

розгорнути >>

Сторінки: 1

фото

Лера Потапова з Третього каналу наївно здивувалася: "А де ж решта камери?
Про те, що нам втовкмачували вчителя в школі: "Тобі більше всіх треба?
154406.html?
Да ?
Я мама Максима Максимова, як він?