Полезные материалы

ЦЕНТР БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ЯМАТО - ЦЕНТР БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ЯМАТО Санкт-Петербург, пр.КІМа, буд.6, пом.275, тел. (812) 960 7509

Ласкаво просимо на веб-сайт Центру бойових мистецтв «Ямато»!

Наш Центр створений в 2016 році для продовження традицій вивчення японських бойових мистецтв в нашому місті. Намагаючись дбайливо зберігати і адаптувати досвід класичних видів будо, ми залучаємо найбільш кваліфікований викладацький склад. Інструктори Центру вивчали бойові мистецтва у кращих вчителів Японії, багато хто знає японську мову, стажувалися в країні Висхідного сонця.

Класичне айкідо у нас представлено клубами «Масакацу», «Масатаке» і «Сібум», що входять до складу Фонду розвитку Айкикай айкідо «Ямато», що має Офіційне визнання Фонду Айкікай , Центру світового айкідо (Японія, Токіо). Фонд «Ямато» вже більше 15 років організовує навчання, проводить семінари найсильніших майстрів світового айкідо в Санкт-Петербурзі та інших містах Росії, нам довірено право проведення атестацій від імені Фонду Айкікай до 3 дана айкідо включно.

Заняття проходять в новому комфортабельному тренувальному залі площею татамі 61 кв.м., оформлення витримано в класичному японському стилі. Зал відрізняє зручне розташування на спокійній вулиці всього в 700 метрах від станції метро «Приморська». Чисте повітря, велика кількість сонячного світла, душ, високі стелі, великі роздягальні, нове покриття татамі - все це дозволяє з задоволенням відволіктися від повсякденних проблем, і з головою зануритися в світ традиційних японських бойових мистецтв.
Заняття проходять в новому комфортабельному тренувальному залі площею татамі 61 кв

Розклад занять дитячих і дорослих груп ЦБІ «Ямато» можна завантажити на цій сторінці .