Полезные материалы

Кличко повернеться на ринг тільки за однієї умови 2.05.2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 травня 2018, 14:35 Переглядів: 2 травня 2018, 14:35 Переглядів:   Володимир Кличко

Володимир Кличко. Фото AFP.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко розповів, за яких умов він може повернутися на ринг. Нагадаємо, що Володимир Кличко завершив кар'єру в серпні 2017 року. Боксер довго думав чи погоджуватися йому на реванш з Джошуа, після поразки в квітні, але все-таки вирішив більше не виходити в ринг.

"Я мав рацію, коли сказав "Ніколи не говори ніколи" про можливе повернення. Адже все може змінитися. Я дійсно сказав, що завершую спортивну кар'єру і переключаюсь на інше. Але люди можуть міняти сфери діяльності багато разів протягом життя. Подивіться на Арнольда Шварценеггера. Зараз він займається екологічними проблемами. Так що: це його останнє заняття в житті або він повернеться до акторства? Думаю, якщо я і вийду на ринг, то тільки в благодійних цілях ", - сказав Кличко в інтерв'ю DW Russian.

Цікаво, що переміг українця Ентоні Джошуа хоче взяти собі в тренери Володимира Кличка . Чемпіон світу сподівається, що досвідчений український боксер може його багато чому навчити.

Всього в профі Володимир Кличко провів 69 боїв: 64 перемоги (53 - дострокові), 5 поразок (4 з них - дострокові).

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Кличко зізнався, за якої умови повернеться на ринг". інші Новини боксу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Так що: це його останнє заняття в житті або він повернеться до акторства?