Полезные материалы

Усик Гассиев - де дивитися онлайн бокс ТВ програма на 21-07-2018

  1. Де і коли дивитися бій
  2. Хто фаворит поєдинку

Пізно увечері 21 липня в Москві на "Олімпійському" відбудеться один з найважливіших поєдинків останніх років . У фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії зійдуться український чемпіон світу WBC і WBO Олександр Усик і володар титулів WBA і IBF росіянин Мурат Гассиев. Переможець бою отримає титул найкращого боксера важкої ваги - це титули WBA super, WBC, IBF, WBO (ними володіють обидва боксера) і вакантний титул The Ring.

Спочатку, фінал мав відбутися ще в травні в місті Джидда в Саудівській Аравії, але українець отримав травму під час підготовки. Бій перенесли - після невеликого скандалу вирішили битися в столиці країни одного з суперників - в Москві . Цікаво, що всі свої титульні бої українець бився в країні суперника, тому перемагати на "чужому полі" йому не звикати.

Де і коли дивитися бій

"Країна" проведе текстову онлайн-трансляцію боксу Усик - Гассиев , А по телевізору подивитися можна в ефірі телеканалу "Інтер". Перед цим в ефірі каналу традиційно глядачам буде запропоновано аналітична студія за участю експертів і журналістів. О 20:30 на телеканалі вийде документальний фільм, присвячений українському боксеру. А через годину там же розпочнеться програма "Великий бокс".

Вечір боксу в самому ж "Олімпійському" почнеться о 21:00 за Києвом (час збігається з московським). Перед головним боєм вечора проведуть шість поєдинків. Усик і Гассиев вийдуть на ринг орієнтовно між 23:00 і північчю.

Усик і Гассиев вийдуть на ринг орієнтовно між 23:00 і північчю

Усик і Гассиев на зважуванні. Скріншот з відео

Хто фаворит поєдинку

Спочатку найбільш явним переможцем поєдинку вважався Олександр Усик, ставки на якого приймалися з коефіцієнтом 1,36. Однак вже за добу до бою в лідери букмекерів вирвався Мурат Гассиев. Котирування на успіх росіянина досягли рівня 1,80, а поставити на тріумф Усика можна було з показником 2,00.

Вранці 21 липня знову відбулися зміни - тепер українець знову "лідирує" з кефамі 1,7-1,8, у Гассіева - близько 2,00. Якщо хто вірить в нічию, то поставивши на неї можна збільшити ставку відразу в 19 разів. Цікаво й те, що дуже висока ймовірність (1,44), що бій триватиме всі 12 раундів.

підписуйся на Країну в Twitter . Дізнавайся першим найважливіші та найцікавіші новини!