Полезные материалы

Усик і Кличко спаринг перед боєм проти Беллью 5.09.2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

5 вересня 2018, 17:11 Переглядiв: 5 вересня 2018, 17:11 Переглядiв:   Володимир Кличко і Олександр Усик

Володимир Кличко і Олександр Усик. Фото Instagram.

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик провів спаринг з колишнім боксером Володимиром Кличком. Фото з тренування Усик поділився на своїй сторінці в Instagram і підписав його: "Чудовий спаринг з великим чемпіоном". До речі, ми раніше писали, що Володимир Кличко проводить спаринги і готовий повернутися на ринг .

А ось Усик найближчим часом проведе поєдинок проти британського боксера Тоні Беллью. промоутер українського боксера Олександр Красюк заявив, що бій Беллью - Усик повинен пройти в Великобританії 10 або 17 листопада 2018 року . При цьому він озвучив головну умову британського боксера - він хоче поєдинок за всі титули Усика.

Також сьогодні з'явилася інформація, що WBA зобов'язала почати переговори про проведення бою між росіянином Денисом Лебедєвим і Олександром Усиком . Сторони повинні домовитися до початку жовтня, інакше будуть призначені торги за право проведення бою. Російський боксер "чемпіоном у відпустці" і має право зустрітися з переможцем WBSS, яким є українець.

Раніше стало відомо, що Олександр Усик не буде відмовлятися від чемпіонських поясів . Українець планує продовжити виступи у важкій вазі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Олександр Усик провів спаринг з Володимиром Кличком". інші Новини боксу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ