Полезные материалы

Збірна Росії - лідер за приростом передплатників на ЧС-2018

Digital-платформа HYPEMETER 2018, яка була запущена перед чемпіонатом світу для оперативного збору даних і оцінки активностей в соціальних мережах гравців і збірних турніру, підвела підсумки - футболісти збірної Росії стали набагато популярнішими в соцмережах і стали наближатися до відомим блогерам. Сама ж збірна Росії перемогла в номінації "Збірна-відкриття чемпіонату світу", яка визначається по максимальному відсотковий приріст передплатників за ЧС-2018 у всіх соціальних мережах.

Більшість футболістів ведуть акаунти виключно в соцмережі Instagram. З великим відривом лідирує Артем Дзюба. Нападник "Зеніту" і збірної додав 921 558 передплатників (всі Instagram, він зареєстрований тільки в цій соцмережі), і цифра продовжує зростати з кожною годиною. Успішний виступ форварда дозволило йому збільшити кількість передплатників з 177 041 майже до 1 098 270. За ним слідують кращий бомбардир збірної на домашньому Мундіалі півзахисник Денис Черишев, який обзавівся ще 481 031 нових передплатником (Instagram - 492 953, твіттер - 11922).

У трійці лідерів також Олександр Головін, який зміг занести в актив ще 332 395 передплатників (все в Instagram). Зовсім трохи Олександр обігнав Федора Смолова, в чиєму активі 332 132 фоловерів (330 393 в Instagram і 1739 в Twitter). На п'ятому ж місці з великим відставанням від лідируючої групи знаходиться Маріо Фернандес. Абсолютний приріст його передплатників склав трохи більше 160 051 чоловік (зареєстрований тільки в Instagram) згідно з даними digital-платформи HYPEMETER 2018.

П'ятірка лідерів за приростом у відсотках не має акаунтів ніде, крім Instagram. Лідером став захисник Андрій Семенов, який на поле не виходив, але додав собі 589%. Другим йде захисник Ілля Кутєпов. Його самовіддана гра принесла йому 569% нових передплатників. За ним слідує автор різноманітних мемів, другий бомбардир національної команди на турнірі - Артем Дзюба з результатом 520%. Відстав від трійки лідерів Олександр Головін, вразив скаутів багатьох європейських топ-клубів і отримав солідний приріст в 395%. Замикає п'ятірку кращих автор першого гола збірної Росії на турнірі Юрій Газінський, у нього 348%.

Замикає п'ятірку кращих автор першого гола збірної Росії на турнірі Юрій Газінський, у нього 348%

Лідер в трійці найпопулярніших у користувачів постів - Артем Дзюба. Його пост і Селфі з воротарем збірної Ігорем Акінфеєвим набрали більше 564 тисяч лайків. https://instagram.com/p/Bk96CXGFMVX/?utm_source=ig_embed . Варто зазначити, що Артем зробив подібні знімки з усіма гравцями, з якими летів в літаку. Кожен з них супроводжував підписом: "Мої Воїни !!! Моя Гордість !!!". Слідом розташувався Денис Черишев, який зібрав своїм спільним фото з партерному по команді Маріо Фернандесом 368 тисяч лайків. https://instagram.com/p/Bk-XgQ7Bxdc/?utm_source=ig_embed . Трійку замикає Федір Смолов також спільно з партнерами по команді. Його фотографія з братами Олексій Андрійович Міранчук після перемоги над збірною Іспанії принесла нападаючому 226 тисяч лайків. https://instagram.com/p/Bksq5xmnPCL/?utm_source=ig_embed . Лідер в трійці найпопулярніших у користувачів постів - Артем Дзюба

Крім збільшеного інтересу до акаунтів гравців, і самі акаунти збірної команди Росії істотно додали в передплатників. Майже 740 тисяч нових фоловерів (Instagram - 487 508, Facebook - 103091, Twitter - 14 819, ВКонтакте - 108 083, YouTube - 24 542). Варто відзначити, Росія займає 1-е місце за приростом передплатників серед усіх команд-учасниць, перемігши таким чином в номінації "Збірна-відкриття чемпіонату світу". Номінація визначається по максимальному відсотковий приріст передплатників за чемпіонат світу в усіх соціальних мережах. У процентному співвідношенні приріст склав 75% - і це найкращий показник серед всіх збірних турніру. https://hypemeter.matchtv.ru/#nominations

Кількість лайків в акаунтах Росії збільшилася в 12 разів.

Найпопулярнішим постом в Instagram збірної стало спільне фото Олександра Головіна і Юрія Газінського на зустрічі з уболівальниками, який зібрав понад 193 тисяч лайків https://www.instagram.com/p/Bk-exLgD_DY/?utm_source=ig_embed . Найпопулярнішим постом в соціальній мережі ВКонтакте стала публікація про перемогу збірної Росії над збірною Єгипту - вона отримала схвалення 36 тисяч користувачів. Рекордний показник в 18 тисяч лайків в Twitter зібрав зворушливий твіт аккаунта збірної Росії з вдячністю уболівальникам.

HYPEMETER - digital-платформа для оперативного збору даних і подальшої оцінки активностей в соціальних мережах всіх збірних, що беруть участь в чемпіонаті, і всіх гравців з подальшим поданням даних і самого цікавого контенту в режимі онлайн в зведених таблицях HYPEMETER 2018. Це спільний проект телеканалу "Матч ТВ "і компанії Sellout Sport System. Платформа шукає і аналізує в Facebook, Instagram, Twitter, VК і YouTube публікації кожного футболіста і збірних 32 країн, використовуючи найсучасніші алгоритми збору та обробки інформації.

Com/p/Bk96CXGFMVX/?
Com/p/Bk-XgQ7Bxdc/?
Com/p/Bksq5xmnPCL/?
Com/p/Bk-exLgD_DY/?