Полезные материалы

Росія - Бразилія - ​​0: 3 звіт про матч в Москві 23.03.2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

23 березня 2018, 20:06 Переглядів: 23 березня 2018, 20:06 Переглядів:   Воротар збірної Росії Ігор Акінфєєв

Воротар збірної Росії Ігор Акінфєєв. Фото AFP.

Збірна Росії, яка буде господарем чемпіонату світу 2018 року, провела перший спаринг в цьому році. Суперником була збірна Бразилії.

У першому таймі поєдинку в Москві глядачі голів не побачили. У дебюті другого стандартне положення збірної Бразилії призвело до удару головою в кут - воротар Ігор Акінфєєв відбив перед собою, а Міранда добив м'яч у сітку. Цікаво, що за хвилину до гола лише диво врятувало російську збірну від взяття воріт - м'яч після рикошету від захисника потрапив в голову Акінфєєва.

На 62-й хвилині Феліпе Коутіньо реалізував 11-метровий. А через п'ять хвилин Вілліан обіграв двох захисників на правому фланзі і віддав передачу точно на голову Пауліньо, який свій шанс не упустив. Забивши три голи за 13 хвилин в старті другого тайму, Бразилія продовжила атакувати, але більше м'ячі в ворота Акінфєєва НЕ влітали.

"У першому таймі набігалися, втратили багато сил в своїх атаках, втомилися у другому. За рахунок чого можемо додати в найближчі три місяці? Не можу поки сказати. Тренери повинні розібрати гру і зробити висновки", - сказав після матчу центральний захисник російської збірної Ілля Кутєпов.

Відзначимо, що о 21:00 в Іспанії пройде матч за участю команди Андрія Шевченка: онлайн-трансляція Україна - Саудівська Аравія вже йде на нашому сайті.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Збірну Росії поставили на коліна в Москві: 0: 3 від бразильців". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За рахунок чого можемо додати в найближчі три місяці?