Полезные материалы

Запальна ізраїльтянка або містичний Melovin: експерт оцінив шанси на перемогу учасників Євробачення-2018

Експерт пояснив, яка пісня Євробачення зможе зачепити душу глядачів в 2018 році. Експерт пояснив, яка пісня Євробачення зможе зачепити душу глядачів в 2018 році

REUTERS

Уже 8 травня в Португалії стартує Євробачення-2018. За даними букмекерів перемогти в конкурсі може учасниця від Ізраїлю Netta (Нетте Барзілай) з піснею "Toy". Друге і третє місце букмекери пророкують Болгарії і Франції відповідно. Для України поки що невтішний прогноз - Melovin на 18-му місці.

Читайте також Євробачення-2018: Melovin демонстративно ігнорував журналістів з Росії

"Главред" поговорив з медіа-менеджером, експертом Національної музичної премії YUNA і креативним продюсером entertainment-компанії MOLA group Денисом Путинцева про особливості конкурсу, фаворитах і шанси українського виконавця.

Український конкурсант виступить у другому півфіналі Євробачення-2018 / УНІАН

Вже зараз можна стверджувати, що в Лісабоні не переможе лірична пісня, тому що саме така композиція "Amar Pelos Dios" у виконанні Salvador Sobral принесла перемогу Португалії в минулому році. Відповідно, в цьому році має перемогти щось або танцювальне, або агресивне, або фрікообразное.

У ізраїльської виконавиці є і перше, і друге, і третє. Netta - агресивна, фрікообразна і мегасупертанцевальна. Її трек зроблений дуже круто, по комерційним канонам. Це - реальний хіт.

У Melovin немає шансів стати переможцем конкурсу, вважає експерт.

"Melovin однозначно оригінально виглядав на Національному відборі в Україні. Хоча, чесно кажучи, я вболівав за групу Kadnay. Але зараз, дивлячись на Ізраїль, я розумію, що перемогти його виконавицю учасник від України міг би тільки в разі, якби представив якусь то круту лірику, яка б зуміла вивернути душу аудиторії. Але, по-перше, повторюся, лірика в цьому році навряд чи переможе, а по-друге, від України вже і так було досить ліричних композицій, тому не варто робити на цьому такий великий акцент ", - говорить експерт.

На думку експерта, Melovin спочатку програє Ізраїлю.

"Музична композиція" Under The Ladder "- дуже крута, зроблена у форматі" Євробачення ". Все зроблено дуже правильно з точки зору музичного маркетингу. Але - це і мінус одночасно. При всій правильності та поведінці" відмінника ", при такому космічному образі, при такому запам'ятовується оці, при такому яскравому образі я як і раніше говорю про те, що Melovin ще дуже "зелений" і молодий випускник "Х-фактора". він ще не зовсім відбувся як артист. він не випромінює ще ту енергетику, яку він позиціонує своїм зовнішнім виглядом і композицією, з якої виступ ає. Я це відчуваю, просто як глядач, а не як професіонал зі сфери шоу-бізнесу, відчуваю, як людина, яка просто дивиться телевізор і слухає його інтерв'ю ", - зазначив експерт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter