Полезные материалы

Серія А. Аталанта - Ювентус. Прев'ю і ставка на матч 26.12.18

«Аталанта» - «Ювентус» «Аталанта» - «Ювентус». Розташовуючись в верхній частині турнірної таблиці обидва колективи розраховують набрати очки в прийдешньої сутичці. «Аталанта» має реальний шанс піти на зимову перерву в якості представника зони єврокубків, а «Ювентус», жадає зміцнити свою перевагу над переслідувачами. З огляду на, що за сімнадцять турів лише «Дженоа» вдалося відібрати очки у «старої синьйори», то навряд чи господарям поля пощастити розжитися очками.

«Аталанта». Джан П'єро Гасперіні в дебютному сезоні у керма «королеви провінціалів» був близький до того, щоб фінішувати на призовому п'єдесталі, але нестача кадрових ресурсів стала тому перешкодою. У минулому сезоні стало на порядок складніше, враховуючи, що якісної і широкої лавою запасних команда не обзавелася, що загрожує в умовах не простої і насичений графік. У поточному ігровому році «Аталанта» не зуміла навіть кваліфікуватися до групового етапу Ліги Європи, і не дивлячись на раннє закриття еврокубковго фронту, старт сезону вийшов провальним. Після восьми турів «Аталанта» розташовувалася в безпосередній близькості із зоною вильоту, маючи лише шість очок в активі (1-3-4), але після жовтневої паузи на матчі збірних результати команди взяли інший вектор. Шість перемог у крайніх дев'яти турах повернули «королеву провінціалів» в боротьбу, і з огляду на те, що команда Джан П'єро Гасперіні і раніше демонструє яскравий футбол, а їх візаві в рамках Серії А допускає помилки в обороні, то шанси на позитивний результат безумовно є .

«Ювентус» дуже сильно провів літню трансферну кампанію і як результат впевненою по переможної ходою рухається по турнірній дистанції. В рамках Серії А за сімнадцять турів ніхто ще не знайшов кнопку вимикання у «старої синьйори», що є рекордом чемпіонату. Лише «Дженоа» пощастило за підсумками очної сутички з командою Массіміліано Аллегрі розжитися очками, розписавши результативну нічию (1: 1). Перемога в матчі минулого туру проти «Роми» (1: 0) гарантувала «Ювентусу» статус зимового чемпіона Італії, але в заключних матчах першого кола підопічні Массіміліано Аллегрі безсумнівно постараються наростити перевагу над переслідувачами. «Ювентус» знаходиться у відмінній ігровій формі і не маючи серйозних кадрових проблем (поза грою лише Жуан Канселье, Андреа Барцальї, Хуан Куадрадо) постарається як мінімум не перервати свою безпрограшну серію.

Висновок: лише в двох з десяти крайніх очних поєдинків «королі провінціалів» вдалося уникнути поразки, задовольняючись нічийним результатом. Команда Массіміліано Аллегрі на ходу, але недооцінювати їх візаві не варто.

Прогноз від фахівців Стратегія.Ком - перший тайм: Ювентус з форою 0 ( коеф. - 1.45 від БК Парі-матч ).

Результат очікується ... Ставка: перший тайм: Ювентус з форою 0, Коеф .: 1.45, (100 у.о.) Результат очікується