Полезные материалы

Зальцбург - Рієка. Прогноз, ставки букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів (26.07.2017)

Зальцбург - Рієка Зальцбург - Рієка. Прогноз, ставки букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів (26.07.2017) Матч 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів Зальцбург - Рієка відбудеться в середу 26 липня о 19:45 (МСК) на стадіоні Ред Булл Арена. У цій парі букмекери ставлять на Зальцбург і в окремо взятому першому поєдинку у себе вдома він явний фаворит. Австрійський клуб стартував з другого відбіркового раунду і впевнено пройшов мальтійський клуб Хайберніанс, двічі перемігши з великим рахунком 3: 0. У минулому сезоні Зальцбург зупинився у відбірковому плей-офф, програвши загребському Динамо - після гостьової нічиєї 1: 1 він поступився хорватам вдома з рахунком 1: 2 в додатковий час. Якщо брати до уваги тільки основний час поєдинків, то Зальцбург не програє в головному Єврокубку вісім матчів поспіль, здобувши шість перемог і двічі зігравши внічию. Причому він пропустив лише два голи і шість разів залишав власні ворота в недоторканності. На своєму полі австрійська команда не програє в Лізі чемпіонів дев'ять матчів поспіль, вигравши сім з них. Крім того, починаючи з 2006 року вона жодного разу не залишалася в домашніх поєдинках без забитих голів, провівши з тих пір 19 зустрічей і забив в цілому 40 м'ячів.

Рієка - це дебютант Ліги чемпіонів. Вона, як і Зальцбург, стартувала з другого відбіркового раунду і досить легко пройшла валлійський Зе Нью-Сейнтс, перемігши 2: 0 вдома і 5: 1 на виїзді. Однак, домогтися такого ж результату в протистоянні з Зальцбургом буде набагато складніше і, як вважають аналітики сайту Букмекери.рф, в майбутній зустрічі Рієка, швидше за все, зазнає поразки. При цьому не можна виключати, що пропустити вона може від австрійців пристойну кількість м'ячів.

Ставки / коефіцієнти букмекерських контор на матч Зальцбург - Рієка:

перемога Зальцбурга - 1.57, нічия - 3.95, перемога Рієки - 5.62.

Прогноз на матч Зальцбург - Рієка (Ліга чемпіонів, 3-й відбірковий раунд, перший матч, 26 липня): перемога Зальцбурга; індивідуальний тотал Зальцбурга більше 2,5 голів. У букмекерській конторі 1хСтавка прогнозують перемогу Зальцбурга 1: 0 (коефіцієнт 7.50). Трохи менш високо котируються нічия 1: 1 і перемога Зальцбурга 2: 0 або 2: 1 (коефіцієнт 8.00). Ставки на індивідуальний тотал господарів поля більше 2,5 голів приймаються з котируванням 3.10.