Полезные материалы

ATP. US Open. Борна Чорич - Флоріан Майєр. Прев'ю і ставка на матч 27.08.18

Борна Чорич - Флоріан Майєр - пара 1/64 фіналу на US Open Борна Чорич - Флоріан Майєр - пара 1/64 фіналу на US Open. Букмекери абсолютно не сумніваються в перемозі хорвата в цьому протистоянні. Все ж і в рейтингу, і по поточному стану даний спортсмен в цьому сезоні виглядав набагато цікавіше свого супротивника. Однак психологічна нестійкість першого може зіграти злий жарт в грі проти досвідченого німця.

Борна Чорич на даний момент займає 20 місце в чоловічому рейтингу, і таке місце в 21 рік це вельми успішне досягнення. Однак за рахунок того, що до представника Хорватії вже довгий час прикута особлива увага, часто від гравця чекають набагато більшого. Чи зможе хорват в своїй спортивній кар'єрі розкритися повністю залежить тільки від нього самого. Уже не раз відзначалася психологічна нестійкість гравця. Навіть в цьому сезоні в трьох турнірах Великого Шолома далі першого кола спортсмен пройшов лише один раз. І це було на Ролан Гаррос, де Борна програв Шварцману. При цьому і на Австраліан Опен, і на Вімблдоні тенісист йшов в ранзі фаворита. Але якщо ми подивимося інші турніри, то побачимо, що Чорич вміє показувати вельми гідні результати. Так, на харді в першій половині було два чвертьфінали і півфінал на Індіан-Уеллс. На тому ж грунті було потрапляння в 1/8 фіналу в Мадриді. На траві в Халле і зовсім Чорич зміг взяти титул, перегравши у фіналі Федерера. Все це досить сильно насторожує, тим більше напередодні чергового великого турніру. Також викликає питання той факт, що останнім часом форма хорвата явно знаходиться не на піку, і нагадаємо, що це все на тлі психологічної нестійкості.

Флоріан Майєр - 34-річний німецький спортсмен. У кар'єрі тенісиста не раз були успішні старти. Більш того в минулі роки гравець входив до двадцятки найсильніших. Зараз же тенісист знаходиться на 194 позиції. І варто визнати, що результати німця ніяк не йдуть в гору. Так, за 12 матчів на харді в цьому році було здобуто лише 3 перемоги. За 6 зустрічей на траві було і того менше виграшів - всього лише 2. Це можна було б списати на те, що спортсмен тяжіє до грунту, на якому він і зараз проводить найбільше часу. Однак і тут все не так гладко: 13 поєдинків і 2 матчі, де Флоріан виходив переможцем. В цілому таких показників цілком достатньо, щоб зрозуміти нинішню готовність гравця. І все ж до цього ще варто додати, що Майер вже на поточний момент має 6 поразок поспіль, що також не вселяє довіри до готовності німця до US Open.

Висновок: в цьому поєдинку все говорить на користь Чорич. За виступами Майера можна зробити однозначний висновок, що тенісист не готовий до будь-якої боротьби. І все ж знову згадаємо, що Чорич і в попередніх своїх матчах на турнірах подібного рангу йшов фаворитом. І в цій грі швидше хорват буде боротися не з суперником, а з собою. З іншого боку поточна форма німця дасть Борна відчути себе, і знайти в собі впевненість. Чи зможе Чорич цим скористатися, або Майер на досвіді зламає свого опонента буде зрозуміло вже зовсім скоро.

Прогноз від команди Стратегія.Ком - ТМ 31.5 ( коеф. - 1.58 від БК Парі-матч ).