Полезные материалы

ATP. Wimbledon. Роджер Федерер - Кевін Андерсон. Анонс та прогноз на матч 11.07.18

Роджер Федерер - Кевін Андерсон Роджер Федерер - Кевін Андерсон. Роджер Федерер в гонитві за своїм дев'ятим трофеєм на Вімблдоні. Перешкодити йому спробує Кевін Андерсон, який вже показав свій найкращий результат тут. Однак навряд чи південноафриканець з такою грою збирається зупинятися на досягнутому. А ось букмекери абсолютно не впевнені в можливостях Кевіна. І все ж незалежно від результату любителів тенісу чекає захоплююча зустріч.

Про великого Роджера Федерера можна розповідати дуже довго. У свої 36 років спортсмен демонструє видатні результати, більш того, саме в цьому сезоні спортсмен зміг повернутися на першу позицію в рейтингу АТР. Так, зараз його потіснив Надаль, і все ж сам факт вражає. Серія в 22 перемоги цього року нікого не може залишити байдужим. Практично ідеально було проведено хардового відрізок, при цьому був виграний перший турнір Великого Шолома в нинішньому сезоні. І, цілком ймовірно, що і наРоланГаррос зміг би себе проявити спортсмен. І все ж від грунтового відрізка був змушений відмовитися Роджер. На траві в цьому році Федерер був непереможний в Штуттгарті, а після ще зумів дійти до фіналу в Халле. І все ж там, сенсаційно для всіх, перемогу в трьохсетовому протистоянні здобув Чорич. На Вімблдоні швейцарський спортсмен катком пройшовся по Лайовічу, Лацко, Штруффу і Маннаріно. За весь час, проведений на корті, Роджер не віддав ще ні сету на даному турнірі. І все ж до нинішнього суперника потрібно підходити з усією серйозністю.

Кевіна Андерсона не можна списувати з рахунків. По-перше, гравець насправді проводить якісний сезон. Ніде занадто НЕ провалювався. Навіть на нелюба грунті він зміг потрапити до півфіналу в Мадриді. А після цього вельми непогано виступав на Ролан Гаррос. Лише в 1/8 фіналу Дієго Шварцман, програючи 0: 2 за сетами зміг зупинити південноафриканця. Більш того, Кевін в тій зустрічі двічі подавав на матч. До Вімблдону не дуже був помітний на траві Андерсон. За три гри на даному покритті він примудрився програти Нисикори і Майєру. Однак такі результати жодним чином не заважають тенісистові тут виступати на належному рівні. За плечима гравця тут перемоги над Гомбошем, Сеппі, Кольшрайбером і Монфілсом. При цьому виграв Андерсон їх лише завдяки високому рівню гри, який тут демонстрував. Тому восьма ракетка світу, і фіналіст USOpen минулого року, безумовно спробує показати все, на що здатний, щоб пройти далі. Тим більше, що Андерсон вміє дивувати.

Висновок: і все ж, за рахунок чого обігравати Федерера тут поки що незрозуміло. Швейцарець не віддав ні сету. Але це півбіди. За цей час на чотирьох гравців була тільки одна можливість зробити брейк на його подачі. Одна! Дуже грамотно грає Роджер, не дозволяючи противникам навіть подумати про брейку. Також не будемо забувати, що даний спортсмен один з кращих на прийомі, що дає можливість йому раз по раз брати подачу суперника. Що стосується Андерсона, то він більше робить упор на своїй подачі. Домагається великої кількості ейсів, або має величезну перевагу відразу після подачі. А ось на прийомі все не так добре. Краще, ніж у того ж Ізнера, але почуття, пересування і контролю м'яча явно не вистачає. Тому взяти подачу Роджера буде вкрай складно, а ось за рахунок прийому у швейцарця будуть з'являтися можливості і проти Андерсона. Тут подача південноафриканця нівелюється блискучим почуттям м'яча противника.

Прогноз від ресурсу Стратегія.Ком - Роджер Федерер з форою -6 ( коеф. - 1.9 від БК Парі-матч ).