Полезные материалы

Чемпіонат Англії, Чемпіоншип. Астон Вілла - КПР, прогноз і огляд котирувань на 01.01.19

Перші матчі нового року традиційно пройде в Англії, де практично всі футбольні команди збираються вийти на поле і це мабуть найпродуктивніша площину для ставок на спорт, які дозволяють не тільки збільшувати свій ігровий банк, але і дивитися цікаві футбольні матчі, враховуючи зроблений обсяг котирувань Перші матчі нового року традиційно пройде в Англії, де практично всі футбольні команди збираються вийти на поле і це мабуть найпродуктивніша площину для ставок на спорт, які дозволяють не тільки збільшувати свій ігровий банк, але і дивитися цікаві футбольні матчі, враховуючи зроблений обсяг котирувань.

Для «Астон Вілли» цей матч принциповий в першу чергу тим, що переможцю вдасться піднятися вище, і якщо три очки отримають господарі, то їм пощастить рвонути тільки на одну сходинку, а якщо їх отримають гості, то тоді «леви» ризикують опуститися до 12 місця. Зрозуміло, що КПР знаходиться вище і це ще один додатковий стимул для відповідальної гри. Дивлячись на турнірну таблицю можна побачити, що господарі забивають більше, але чи зможуть вони пройти крізь щільну оборону лондонців ще не відомо, тому що кожна атака може стати результативною лише у виняткових випадках, але забити два голи цій команді сьогодні цілком під силу. Букмекери відмовилися приймати ставки в небезпечних ситуаціях, що уможливлює миттєві ставки за кілька секунд до результативної атаки, причому це можуть бути ставки не тільки на результативність, але в будь-якому випадку різкі і осмислені руху в беттінг дозволяють командам відкрити рахунок футболі, гравцям робити виграшні ставки на спорт.

«Куїнз Парк Рейнджерс» не найслабший суперник і з останніх матчів команди видно, що вона здаватися не збирається. З іншого боку гостям найкраще налаштовувати себе на перемогу особливо з того боку, коли вона проглядається. Інший цікавий варіант - чи пропустить сьогодні КПР чи ні, адже в будь-якому випадку команда не пропускала в двох іграх і тепер швидше за все буде намагатися продовжити своєму воротареві суху серію. Вболівальників може порадувати тільки те, що сьогодні команда буде близька до перемоги, але математичне очікування не на користь клубу і йому тепер просто необхідно залишається сподіватися тільки на свою власну майстерність. Тоталізатор онлайн дозволяє приймати обдумане рішення з будь-якої точки, незалежно від того який час доби, по суті позбавляючи гравця від необхідності грати за правилами букмекера.

Букмекерські контори налаштовують гравців не тільки на результативний матч, але і на успішну гру, ось тільки висновки багато хто зможе зробити тільки по ходу матчу, тобто зараз поки навіть визначитися складно. Звичайно, все сватають в переможці «Астон Віллу», але впевнено розповісти про це не можна нікому, тому що команди будуть знаходиться рівних умовах, а якщо порівняти котирування і з'ясувати, що в будь-якому з матчів їм все ж таки вдасться перемогти. Для господарів найкращий результат - фора 0, але і гості не повинні відмовлятися від своїх амбіцій адже для них найкраща пропозиція - це фора +1,5.

Прогноз - ТБ 2,5 голів, коефіцієнт - 1,74 від БК Виллиам Хілл .