Полезные материалы

Матч Росія-Німеччина закінчився з рахунком 4: 1. Збірна Росії з хокею - в півфіналі ЧС-2016

Здобувши вольову перемогу над командою Німеччини, хокеїсти збірної Росії вийшли в півфінал домашнього Чемпіонату світу з хокею. Здобувши вольову перемогу над командою Німеччини, хокеїсти збірної Росії вийшли в півфінал домашнього Чемпіонату світу з хокею

Фото: АР

Зустріч 1/4 фіналу, що пройшла в четвер у Москві, завершилася з рахунком 4: 1 (0: 1, 3: 0, 1: 0) на користь господарів. Перемога стала можливо завдяки грі ланки Шіпачева і першого голу Овечкіна на чемпіонаті світу.

У складі російської команди дублем відзначився Вадим Шипачьов (21-я і 35-а хвилини), ще по шайбі закинули Євген Дадонов (28) і Олександр Овечкін (43), для якого ця шайба стала дебютною на турнірі. На рахунку Росії могла б бути і п'ята шайба, але Мозякин, спробувавши забити з гострого кута, не влучив у ворота супротивника. У німців відзначився Патрік Раймер (5), який замінив травмованого Фелікса Шюца в ударному ланці збірної Німеччини.

Таким чином, команда Олега Знарка пробилася в півфінал чемпіонату світу, де зіграє зі збірною Фінляндії. Зустріч пройде 21 травня в Москві.

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні