Полезные материалы

АПЛ. Астон Вілла - Тоттенхем. Прогноз від експертів на матч 13.03.16

«Астон Вілла» - «Тоттенхем» «Астон Вілла» - «Тоттенхем». В даному протистоянні зійдуться два претенденти: один з них на виліт в Чемпіоншип, другий - на чемпіонський титул, і тому просторікувати з приводу фаворита зустрічі є зайвим.

«Астон Вілла». Тім Шервуд, прийнявши «Віллані» в минулому сезоні, за дванадцять турів до кінця зумів зберегти для команди прописку в еліті, але старт нового сезону у екс-наставника «Тоттенхема» виявився провальним, і після домашньої поразки від "Суонсі" (1: 2 ), він був відправлений у відставку, оскільки за підсумками десяти турів в клубній скарбничці було всього чотири пункти. Під керівництвом Ремі Гарда команда добилася однозначно кращих результатів, за підсумками двадцяти десяти турів довівши кількість очок в клубній скарбничці до шістнадцяти, і з огляду на дев'яти очковий бар'єр, за дев'ять турів до кінця «вілани» більше не мають права на осічку. Кадрова ситуація не дивлячись на те, що поза грою Жордан Амаві, Адама Траоре, Джек Гріліш, Гріліш, Карлос Санчес і Лібор Козак не виглядає жалюгідною, оскільки в стані команди виступає безліч гравців з досвідом виступів на єврокубковій / міжнародній арені.

«Тоттенхем». У першому колі «шпори» чергували світові з перемогами, і розглядалися футбольними експертами лише в якості претендента на місце в лігочемпіонівським зоні, але почавши новий футбольний рік з шести перемог поспіль, після мінімальної поразки від «Лестера», підопічні Маурісіо Почеттіно істотно просунулися турнірній сіткою і увірвалися до призової трійки. Порівняно за рік, Маурісіо Почеттіно домігся якісного прогресу в грі своїх підопічних, більшість яких є представниками молодої молоді, маючи величезні амбіції. Баміделе Аллі безперечно є найкращим молодим гравцем Туманного Альбіону в поточному сезоні, оскільки він хороший не тільки при блискавичних контратаках і побудові атакуючих дій команди (сім голів і шість результативних передач в рамках прем'єр-ліги), але і приносить величезну користь в оборонних діях команди. Зараз, за ​​грою «Тоттенхема» просто приємно споглядати, кожен гравець є сполучною ланкою командного механізму. Атакуючий тріо Гаррі Кейн (17-1) - Крістіан Еріксен (5-8) - Ерік Ламела (3-5) в поточному сезоні дуже небезпечні, але часом навіть їм не по зубам розкрити добре організовані захисні побудови опонентів, сім раз покинувши поле в поточному сезоні без забитого м'яча, але навряд чи цього варто очікувати в даному протистоянні.

Висновок: на минулому уїк-енді «Тоттенхем» упустив відмінну можливість остаточно вибити своїх принципових суперників з чемпіонській гонці, розписавши з «канонірами» Арсена Венгера результативну світову, тому в майбутньому матчі втрата очок для чемпіонських амбіцій «шпор» смертельна і вони докладуть максимум залишилися зусиль після виїзду на «Сигнал Ідуна Парк».

Оптимальна ставка - Тоттенхем з форою -1 ( коеф. - 1.75 від БК Парі-матч ).