Полезные материалы

АПЛ. Евертон - Лестер. Прев'ю і ставка на матч 1.01.19

«Евертон» - «Лестер» «Евертон» - «Лестер». Чи не змогли на мажорній ноті 2018 рік завершити команди. Постараються вони порадувати своїх шанувальників в майбутній зустрічі. Чи не вражав «Евертон» останнім часом своєю грою, і його осічка, допущена в попередньому турі, не стала несподіваною. «Лестер», який показав ряд які заслуговують на увагу результатів в крайніх зустрічах, розраховував на черговий успіх, проте несподівано для багатьох йому в домашньому поєдинку не вдалося підтвердити свою спроможність.

«Евертон», який подавав великі надії на старті сезону, почав помітно пробуксовувати. Команда в семи останніх турах лише одного разу свій баланс поповнила максимальною кількістю очок. «Іриски», потужно провівши гостьовий поєдинок з «Бернлі» (5: 1), повинні були зміцнити впевненість у своїх силах, однак згорнути з переможного шляху вони змушені були вже в наступному матчі. Підопічні Марку Сілви не змогли знайти потрібних аргументів на виїзному протистоянні з «Брайтоном» (0: 1). «Скаузери" не дуже феєрія далеко від дому, де їм вдалося набрати в два рази менше очок в поточному чемпіонаті, ніж в рідних стінах. «Евертон» не без підстав розраховує на стадіоні «Гудісон Парк» за допущену осічку в останній зустрічі реабілітуватися. До чергового туру «іриски» підходять без відчутних кадрових втрат. Лівий вінгер Адемолу Лукман потребує медичної допомоги.

«Лестер» не виділявся на загальному фоні зі старту нового розіграшу Прем'єр-ліги, але в останніх зустрічах команда продемонструвала непоганий рівень футболу, який їй був притаманний в чемпіонський сезон. «Лисиці» впевнено себе почували в протистояннях з останніми володарями титулів в АПЛ. Відібравши у них максимальну кількість очок, підопічні Клода Пюеля повернулися в боротьбу за єврокубкову путівку. Вболівальники чекали продовження банкету на стадіоні «Кінг Пауер», але їхні улюбленці зіткнулися з проблемами в домашньому поєдинку з «Кардіффом» (0: 1). Суперник зіграв гранично акуратно в обороні, а в компенсований час він і зовсім забив переможний м'яч. Також уникли катастрофічних кадрових втрат і «лисиці». Стан центрбека Уеса Моргана буде оцінюватися перед зустріччю, а ось на опорника Даніеля Амарт'я наставник не зможе поки розраховувати.

Висновок: набагато комфортніше себе в рідних стінах «іриски» відчувають. Не дуже залежимо їх суперник від фактора свого поля. «Лисиці» цілком можуть піднести сюрприз господарям. Після допущених осічок командам необхідно проявити активність для того щоб у відрив конкурентів не відпускати. Не можна не відзначити, що нинішні опоненти набагато продуктивніше діють у других таймах.

Прогноз від професіоналів strategya.com - другий тайм: ТБ 1 ( коеф. - 1.45 від БК Парі-матч ).