Полезные материалы

Витязь - Металург Магнітогорськ 19.12.2017

У вівторок, дев'ятнадцятого грудня, в рамках регулярного чемпіонату Континентальної Хокейної ліги відбудеться матч між командами Витязь з Подольська і Металург з Магнітогорська. Гра пройде в Подольську, в Льодовому Палаці «Витязь». Початок матчу о 19:30 за московським часом.

  • Місце: ЛД «Витязь», Подольск
  • Дата: 19 грудень 2017, вівторок. Початок матчу о 19:30 (московський час).
  • Турнір: Континентальна Хокейна Ліга. Регулярний чемпіонат.
    • СКА - Динамо Мінськ, ЦСКА - Трактор і інші матчі вже на WinBetting

СКА - Динамо Мінськ, ЦСКА - Трактор і інші матчі вже на   WinBetting

  • Витязь провів в регулярному сезоні 43 матчі, набрав 49 очок і вийшов на одинадцяте місце в Західній конференції. На рахунку команди вісім перемог на домашньому льоду і сім на виїзді.
  • Металург провів в сезоні 42 матчі, набрав 69 очок і посів п'яте місце в Східній конференції. В активі команди дванадцять перемог на домашньому льоду і одинадцять на виїзді.

Витязь програв третій матч поспіль. На цей раз команда програла гостьову зустріч ризького Динамо. Витязь досить активно атакував, проте зміг пробити Яніса Калниньша лише двічі. На 35-й хвилині відзначився Муттунен, в середині третього періоду ще одну шайбу відіграв Макєєв. Рижани активно працювали в кожному періоді, і як результат - по одній шайбі в перших двох періодах і відразу дві в третьому.

Магнітка виграла п'ятий матч поспіль. На цей раз команда обіграла в серії буллітів фінський клуб Йокеріт. Джокери дуже активно працювали в атаці, проте Василь Кошечкин, визнаний героєм матчу, зробив 47 сейвів при 48 кидках. Єдину шайбу голкіпер пропустив на 38-й хвилині матчу, від Йона Нормана. Терещенко зрівняв рахунок в середині третього періоду. У серії буллітів вирішальну шайбу записав на свій рахунок Чібісов.

У сезоні команди вже зустрічалися, і Магнітка виграла домашній матч. У Подільському Магнітка виграла три з чотирьох останніх матчів, програвши лише один, в минулому сезоні. В цілому, перемога Металурга найбільш імовірна, однак варто підстрахуватися нульовий форою.

  • В рамках національних чемпіонатів команди провели 29 матчів. В активі Витязя три перемоги в основний час і одна в овертаймі. На рахунку Магнітки двадцять перемог в основний час, три в овертаймі і дві по буллітам.

Кращими ставками на матч Витязь - Металург Магнітогорськ, на нашу думку, будуть перемога Металурга з форою (0) 1.79 і тотал більше 4.5 (ТБ 4.5) 1.64.

джерело : WinBetting.online - популярний інформаційний інтернет-портал про букмекерських конторах і ставках і прогнозах на спорт.