Полезные материалы

Букмекери назвали фаворитів «Нової Хвилі-2009»

(ФОТО) Букмекери назвали фаворитом конкурсу «Нова Хвиля-2009» українську групу «Пара Нормальних», яка представляє Росію.

Експерти латвійського тоталізатора OPTIBET оцінили їх шанси на перемогу коефіцієнтом 8.62, повідомляє продюсерський центр «Catapult Music».

За групою «Пара Нормальних» слідують українська співачка Джамала і Sondoro Sandhy (Індонезія) - їм пророкують п'ятірку лідерів.

На думку букмекерів, найменше шансів виграти у Лики (Грузія), Нур'яна Керменбаєва (Казахстан) і Міли Нетіч (Україна) - коефіцієнт 31.30.

«Як відомо, ми беремо активну участь в прогнозах за підсумками розвитку різних громадських і культурних подій», - сказав директор з розвитку OPTIBET Євген Богданов.

«Такий популярний міжнародний конкурс як« Нова хвиля »також став об'єктом уваги наших експертів, які пропонують всім, хто цікавиться взяти участь в прогнозах на його переможців», - зазначив він.

Нагадаємо, в Юрмалі 28 липня відкрився міжнародний конкурс молодих виконавців «Нова хвиля-2009», який триватиме до 2 серпня.

В цьому році в конкурсі бере участь 16 виконавців, які представляють Білорусь, Грузію, Індонезію, Італію, Казахстан, Китай, Польщу, Росію, Україну, Фінляндію, Францію і Латвію.

В цьому році в конкурсі бере участь 16 виконавців, які представляють Білорусь, Грузію, Індонезію, Італію, Казахстан, Китай, Польщу, Росію, Україну, Фінляндію, Францію і Латвію

Гурт "Пара Нормальних" в Юрмалі

Від Латвії в цьому році на конкурсі виступає співачка Aisha (Айя Андрєєва). Від Росії - Марк Юсим, Анна Малишева, «Пара Нормальних».

Від Росії - Марк Юсим, Анна Малишева, «Пара Нормальних»

співачка Джамала

Від України на «Новій хвилі» виступають - 24-річний львів'янин Владіслав Левицький, продюсіруемом Володимиром Бебешко хмельничанка Людмила Нетічук, яка взяла собі псевдонім Міла Нетіч і 25-річна співачка Джамала (Сусанна Джамаладінова).

Призовий фонд «Нової хвилі» становить 100 тис. Євро.

Євро

Третій фаворит конкурсу Sondoro Sandhy з Індонезії

// LIVEstory.com.ua