Полезные материалы

Прімера. Еспаньол - Валенсія. Анонс до матчу 26.08.18

«Еспаньол» - «Валенсія» «Еспаньол» - «Валенсія». Старт команд у новому сезоні можна вважати успішним, незважаючи на те, що їм не вдалося домогтися позитивного результату. Досить непогана якість гри вони продемонстрували. Букмекери більше вірять в успіх «Валенсії». Важко з ними не погодитися. «Еспаньол» поки знаходиться в стадії становлення, і йому буде непросто створити проблеми вже склався колективу.

«Еспаньол» непогано провів кінцівку попереднього чемпіонату під керівництвом Давида Гальєго, проте керівництво клубу не зробило довіри наставнику, запросивши на посаду головного тренера Рубі. Колишній керманич «Уеска» поки відчуває себе комфортно на новому місці роботи. Його підопічні в контрольних матчах розправлялися з усіма опонентами. Приємне враження вони залишили в гостьовому протистоянні (1: 1) з «Сельтою». Складно «папугам» буде замінити перейшов в «Вільярреал» форварда Жерара Морено, який забив у попередньому розіграші Ла Ліги шістнадцять м'ячів. Певні надії клуб пов'язує з нападаючим Борхою Іглесіасом. Безпрограшна серія «біло-синіх» з урахуванням товариських зустрічей досягла дванадцяти матчів. Постараються вони і в майбутньому поєдинку уникнути поразки, хоча це буде не так просто зробити. Не дуже багато кадрових проблем накопичилося у господарів поля. Може зустріч пропустити центральний захисник Серхіо Санчес.

«Валенсія», прекрасно виступивши в минулому сезоні, готується до старту в груповому турнірі Ліги чемпіонів. На фініші попереднього чемпіонату команда трохи пригальмувала, однак поставленої мети вона досягла. Марселіно вдалося створити конкурентоспроможний колектив. Наставник постарається вивести своїх підопічних ще на більш високий рівень. «Кажани» непогано виглядали в домашньому протистоянні з «Атлетіко» (1: 1). Практично всі лінії в літнє міжсезоння клуб зміцнив кваліфікованими виконавцями. Атакуючий потенціал «помаранчевих» повинні посилити нападники Кевін Гамейро і Міші Батшуайі. У гостей можуть виникнути проблеми в центрі оборони. Пошкодження отримав Есекіель Гарай. Його стан буде оцінюватися перед матчем, а ось опорний півзахисник Франсіс Коклен на поле точно не з'явиться.

Висновок: непогано до сезону підготувалися команди. Непросто виділити фаворита майбутнього протистояння. Все ж шанси на успіх "кажанів" виглядають краще. Марселіно вже освоївся на тренерському містку «помаранчевих», а ось його опонентові Рубі ще належить підтвердити свій професіоналізм на довгому турнірному шляху. У крайніх п'яти особистих зустрічах «Валенсія» перегравала «папуг».

Прогноз від спортивного порталу Стратегія.Ком - Валенсія не програє (X2) ( коеф. - 1.41 від БК Парі-матч ).