Полезные материалы

Цими вихідними MtG представлять «Базовий випуск 2019»

  1. Читайте також

Вже на цих вихідних, 30 червня та 1 липня, відбудеться нова безкоштовна ігротека Magic the Gathering, яка пройде у всіх клубах мережі по Росії, СНД і Європі. Вона буде присвячена новому прийдешньому випуску «Базовий випуск 2019». Вже на цих вихідних, 30 червня та 1 липня, відбудеться нова безкоштовна ігротека Magic the Gathering, яка пройде у всіх клубах мережі по Росії, СНД і Європі

Wizards of the Coast організовують заходи Magic Open House раз в кілька місяців. Це відмінна можливість познайомитися з MtG і зіграти свої перші партії. На таких ігротеках всім, хто прийшов роздають безкоштовні привітальні колоди, які учасники залишають у себе. Крім того, кращих гравців нагородять спеціальною фольгованої картою «Бездомний Уязвітель» з нового випуску - з ексклюзивною ілюстрацією.

Ігротека буде присвячена «Базовому випуску 2019», який надійде в продаж 13 липня. Якщо з картами хочеться познайомитися раніше, то на самому заході можна придбати хоч все з п'яти нових колод Міроходца.

Новий сет присвячений класичному антуражу і поверненню до коріння серії: дракони, ельфи, зомбі, ангели, примари ... Ніяких більше дивних світів і псевдоегіпетскіх богів! Випуск представить нові версії Міроходца: Аджані, Ліліану, Нікола Болас, Теззерета і Сарханом Воль. До вже знайомим планарним мандрівникам приєднається новачок - Вів'єн Рейд.

Знайти найближчий клуб-магазин можна на цій карті .

А для москвичів діє спеціальна пропозиція - на ігротеку піде наш головний гравець в MtG Ігор Хованський . Знайти його можна буде тут в клубі Geek Wars, що на м. Менделеевская (вул. Смоленська 50/1, стр. 2). Приходьте!

Читайте також

19.10.2017

Захоплюючий сет з чотирма несхожими фракціями в декораціях Південної Америки.

11.04.2018

Пограти можна буде вже на цих вихідних 14-15 квітня в найближчих клубах настільних ігор. Новачкам видадуть привітальні колоди, а старички зможуть вже придбати нову колоду Міроходца.