Полезные материалы

Голос країни-8: дивитися 5 випуск онлайн (ефір від 25.02.2018)

Редакція

У неділю, 25 лютого, глядачі побачили п'ятий випуск проекту Голос країни-8 .

У цьому випуску «сліпих прослуховувань» свої сили спробувала Анна Трінчер, 16-річна зірка україномовної стрічки «Школа» , Яка стала найпопулярнішим серіалом осінньо-зимового сезону. Юна актриса зізналася, що не дивлячись на неймовірний успіх, який їй принесла роль подружки Лоли Нати в «Школі», дівчина продовжує мріяти про вокальну кар'єру.

Юна актриса зізналася, що не дивлячись на неймовірний успіх, який їй принесла роль подружки Лоли Нати в «Школі», дівчина продовжує мріяти про вокальну кар'єру

«Після зйомок в серіалі у мене з'явилися шанувальники, почали впізнавати на вулицях, просити автографи, і зросла кількість передплатників в Інстаграм. Я навіть мріяти не могла про таке визнання. Зараз відчуваю в собі сили втілити в реальність ще одну мрію - стати співачкою, і вважаю, що «Голос країни» стане моїм вирішальним кроком до цього », - зізналася актриса, а також додала, що кілька років тому вже брала участь« Голосі. Діти-2 »в команді Наталії Могилевської, але на етапі« вокальних боїв »покинула проект.

Також на головну вокальну сцену країни вийшла олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені. Спортсменка розповіла, як її підтримують рідні, а також чому Ірина прийняла рішення почати співати:

«Я вже реалізувала себе, як спортсменка, і настав час дати волю моїй творчій особистості. Я готова працювати і докласти максимум зусиль, щоб дійти до прямих ефірів, адже звикла перемагати. Моя сім'я мене підтримує: синочки Артур і Адам за мене тримають кулачки. Вони у мене дуже активні: разом займаються карате, Адамчик навіть співає, грає на фортепіано і хоче освоїти барабани », - сказала триразова чемпіонка світу з вільної боротьби.

Вони у мене дуже активні: разом займаються карате, Адамчик навіть співає, грає на фортепіано і хоче освоїти барабани », - сказала триразова чемпіонка світу з вільної боротьби

Ще одними учасниками «сліпих прослуховувань» стали 28-річна дівчина учасника «Голос країни-6» Анян Удогво Клеулія з Одеси, 17-річна вокалістка групи «SAHA» Віолетта Литвиненко з Києва, а також 34-річний духовний наставник Наталії Могилевської та Каті Chilly Роман Смирнов з Києва.

Новий випуск шоу Голос країни-8 дивіться прямо зараз на нашому сайті TV.UA .

Всі випуски шоу Голос країни-8 (1 + 1) можна подивитися ТУТ .