Полезные материалы

adidas одягнув російську збірну для FIFA 2014

Ілюстрації прес-офісу adidas

Напередодні ввечері пройшла офіційна презентація форми российcкие збірної по футболу, створеної компанією adidas по спеціальному замовленню. У презентації взяли участь Херберт Хайнер, генеральний директор adidas Group, Тьєррі Вайль, директор з маркетингу FIFA; Джеймс Крнз, міжнародний креативний директор adidas Sport Performance, Маркус Бауманн, старший віце-президент adidas Global Football і головний тренер Збірної Росії Фабіо Капелло.

Презентація екіпіровки російської збірної пройшла вчора в концертному залі «Барвіха Luxury Village». Захід було названо «Зворотний відлік. Поїхали! »Не випадково, адже до початку Чемпіонату світу в Бразилії залишилося 202 дня.

Головною подією вечора стала не тільки презентація форми adidas, створеної для п'яти команд-учасників Чемпіонату, а й оголошення Тьєррі Вайля і Херберта Хайнера про продовження співпраці adidas і FIFA до 2030 року. Це оголошення означає те, що adidas продовжить бути власником ліцензії і постачальником екіпіровки і аксесуарів для Чемпіонату світу і для всіх заходів FIFA до 2030.

«Ми раді і пишаємося тим, що наша співпраця триває. Протягом останніх 40 років adidas і FIFA тісно працювали в області популяризації та розвитку футболу. Так що продовження одного з найуспішніших угод в історії спортивного маркетингу було для нас логічним кроком. Новий договір підтвердить право adidas називатися лідируючим футбольним брендом на міжнародній арені », - говорить Херберт Хайнер.

Тьєррі Вайль прокоментував продовження співпраці так: «Ми щасливі, що наш союз триватиме мінімум до 2030 року, і ми з нетерпінням чекаємо можливості разом вписати нові глави в футбольну історію. Без підтримки перевірених часом партнерів, як adidas, проведення такого грандіозного події, як чемпіонат світу і подальший розвиток футболу для FIFA було б просто неможливим ».

Крім презентації екіпіровок для п'яти команд-учасниць та презентації форми нашої збірної було анонсовано, що найближчим часом Росія побачить легендарний м'яч для Чемпіонату, також створений компанією adidas Group. Вже відома назва м'яча - Brazuka. «Бразильці самі голосували за назву», - говорить Маркус Бауманн.

Екіпірування - це не тільки одяг, але і взуття. На презентації були представлені чотири моделі бутсів, створених adidas. Колекцію назвали «Samba», що підкреслює її яскравість і бразильську тематику. Було представлено чотири різних моделі: Predator, nitrocharge, 11pro і adizero.

Форму представили самі гравці російської збірної. «Я так пишаюся. Вона не просто красива, вона функціональна. Ця форма на 40% легше, ніж попередні », - говорить Джеймс Карнз. Йдеться про нову революційну технологію adidas adizero.

«Мені подобається стиль. Я бачу в ньому щось нове », - коментує Фабіо Капелло. Дизайн екіпіровки був натхненний великими досягненнями радянських космонавтів в 1960-і роки, крім того, в формі втілена гордість всім уболівальникам за свою команду.

Екіпірування відрізняється оригінальними деталями: принтом із зображенням стели «Підкорювачам космосу», трьома золотими смужками adidas і прапором Росії. Колір екіпіровки називається «кардинал». Поєднання золота з бордовим символізує царські регалії. Футболки та шорти форми прикрашені золотистим двоголовим орлом. Екіпірування зроблена з копрессіонних і стретчівих повітропроникних матеріалів. Маркетингові продукти будуть доступні всім уболівальникам.

Перший матч в новій формі відбудеться на початку 2014 року. Нагадаємо, що adidas Group є одним зі світових лідерів індустрії спортивних товарів і пропонує широкий асортимент продукції ключових брендів: adidas, Reebok, TaylorMade, Rockport, Reebok-CCM Hockey.

форма

Бутси в форматі 3D