Полезные материалы

Росія програла Греції на Євро-2012

Капітан збірної Андрій Аршавін. // Фото: Getty Images

Цей матч був вирішальним: щоб вийти з групи і пробитися в ¼ фіналу, нашим футболістам достатньо було не програти. Але завдання виявилося спортсменам не по силам. Нездоланним бар'єром на цьому шляху для нашої команди стала збірна Греції, яка здобула перемогу над росіянами в матчі групового туру з рахунком 0: 1. Тренер Дік Адвокат назвав результат невдачею, а в плей-офф з групи вийшли збірні Греції та Чехії.

Наші знаменитості, активно підтримують російських футболістів протягом цих двох тижнів, звичайно, були занепокоєні і засмучені невдачею на чемпіонаті. Своїми думками вони тут же ділилися в мікроблогах в «Твіттері». Телеведучий і головний редактор журналу StarHit Андрій Малахов докоряв: «Коли футболісти думають про зачіски - результат не змушує себе чекати. Схоже на ТБ-продюсерів, переодягаються провідних, думаючи, це їм допоможе ». Знаменитий хокеїст, учасник збірної, недавно блискуче яка виграла кубок чемпіонату світу , Олександр Овечкін також висловився в своєму блозі: «Поливати брудом або просто помовчати ?! Шкода, дуже шкода! »Емоційно дорікали нашу команду за програш і Йосип Пригожин, і Аніта Цой:« Як можна було з 30 спроб біля воріт Греції жоден гол не реалізувати? »,« Як вони могли програти ?! І було б кому! Ганьба! ».

Зате Анастасія Волочкова вирішила підтримати наших присоромлений футболістів, заявивши, що «футбол - це спорт, а не" Євробачення "... Все чесно». Вікторія Боня також своєрідно оцінила наші «успіхи» і дала пораду на майбутнє всім нашим футбольним спробам: «Мені подобається, як ми з року в рік виправдовуємо наші невдачі у футболі! Ну не наша це сфера, треба просто змиритися ».

StarHit теж засмучений разом з сотнями тисяч російських уболівальників. Але футбол в першу чергу тільки гра, і вона триває. Дивіться Євро-2012 і далі, вболівайте за вподобані команди! Зірки, ми впевнені, так і надійдуть.

»Емоційно дорікали нашу команду за програш і Йосип Пригожин, і Аніта Цой:« Як можна було з 30 спроб біля воріт Греції жоден гол не реалізувати?
»,« Як вони могли програти ?