Полезные материалы

АЕК - Динамо - анонс матчу Ліги Європи 15.02.2018

  1. АВТОРИ:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

15 лютого 2018, 10:02 Переглядів:

Фото ФК "Динамо".

Сьогодні футбольна Україна відкриє рік офіційних матчів. О 22:00 в першій грі 1/16 Ліги Європи в Афінах "Динамо" зустрінеться з клубом Чигринського - АЕКом. Двоголові грецькі орли, які не знають поразок в цій ЛЕ, мають козир - змагальний тонус. За останні два тижні виграли всі чотири матчі, два з них у "Олімпіакоса". І горять бажанням поповнити свої кишені мільйоном євро, обіцяним босом клубу за прохід киян. Тоді як команда Хацкевича з 11 спарингів в 2018-м завершила на свою користь лише 4 і тільки в двох з них залишила свої ворота на замку.

"У" Динамо "нестабільна група атаки - Мораес і Мбокані підключилися до зборів із запізненням, - каже нам експерт Олег Федорчук. - Та й оборона насторожує. Багато пропускали від команд, поступаються в класі, - догляд Види позначається. Плюс ми завжди важко виходимо з зими. Але! з греками історично граємо досить вдало. Вони емоційні - беремо їх дисципліною. І тут стратегія "Динамо" буде на користь матчу-відповіді - не програти на виїзді, а долю протистояння вирішити вдома. Дай бог, в Афінах буде результативна нічия ".

Хто-хто, а АЕК знає толк в нічиїх. Світом закінчилися 5 з 6 його матчів в цій ЛЕ. А на груповому етапі ЛЧ-2002/2003 афіняни встановили унікальне досягнення: шість матчів - шість нічиїх. Дві з них - з "Реалом" (3: 3 вдома і 2: 2 в Мадриді).

Нагадаємо, киянам сьогодні не помічники Вербич і Ротань (заграні в ЛЄ за інші клуби), Самбрано ще не в формі, а ось після повернення з оренди Хльобас став кращим снайпером на зборах і, можливо, отримає від Хацкевича шанс в Афінах.

Цікаво, що звук "д" в грецькій мові є. А окремої букви, його позначає, немає. І щоб отримати його на початку слова, потрібно написати "н" і "т". Те ж саме зі звуком "б", який утворюється літерним поєднанням "мп". В результаті, якщо ви заглянете в грецькі ЗМІ, в суперниках у АЕКа там побачите клуб під назвою "Нтіvамо". А Блохін, в 1999-му як тренер узяв з АЕКом "срібло" чемпіонату Греції, був відомий тут як Мплахіv. До речі, про майбутню зустріч Олег Володимирович сказав: "Якщо" Динамо "заб'є, будуть хороші шанси пройти далі. Навіть якщо поступляться 1: 2".

Динамівці прибули до Афін з Іспанії за дві доби. Оселилися в 5-зірковому готелі "Інтерконтиненталь" в районі Нео-Космос. Подивимося, надихне це їх на космічну гру. На вчорашню ж тренування на стадіоні "Спірос Луїс" команда дісталася із запізненням - автобус застряг у пробці.

"На скільки відсотків ви вже визначилися зі складом?" - запитали напередодні ми у коуча "Динамо". - "По парі позицій ще є - навіть не сумніву, а невизначеність. Це стосується тих позицій, де у нас два рівноцінних виконавця", - відповів Хацкевич, якому, зокрема, належить вирішити, хто зліва в обороні замінить травмованого Піваріча - Миколенко або Морозюк. Характеризуючи суперника, тренер киян сказав: "Самий організований з тих, з ким ми грали в ЛЄ. Їх головний козир - командна гра. Чимось нагадує" Партизан ". Якому результату не засмучусь? Ви ж розумієте: як би не закінчився цей матч , все одно все буде вирішуватися через тиждень в Києві ".

"Відомо, що Хацкевич відвідав гру АЕКа проти" Олімпіакоса ". А вам на іспанському зборі грецькі розвідники не докучали?" - поцікавилася "Сегодня" у Морозюка. - "Особисто мені ніхто не заважав, - посміхнувся Микола. - Хоча, вони туди напевно приїжджали".

Додамо, що тренер АЕКа Маноло Хіменес поскаржився, що не зміг вивчити гру "Динамо" .

Відкрите тренування "Динамо" на арені в Афінах - привід постояти на доріжці, де 20 років тому Сергій Бубка завоював своє шосте (і останнім) "золото" легкоатлетичного ЧС. Правда, варто було нам наблизитися до полю, як з'явилися сек'юріті, що попросили поспостерігати за тренуванням з трибуни.

Орієнтовний склад киян: Рудько - Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Морозюк - Шепелев, Шапаренко, Гармаш - Циганков, Гонсалес - Бесєдін.

Що стосується Чигринського ... "У АЕКа зараз хороша команда, - кажуть грецькі журналісти. - Тому що в ній є кілька футболістів, які вміють думати на полі. І Дімітріос - один з них".

Початок матчу АЕК - "Динамо" - о 22:05. Текстовий онлайн з фото і відео кращих моментів буде доступний на нашому сайті.

Раніше ми приводили коментар агента захисника АЕКа Дмитра Чигринського про майбутнього суперника киян: "АЕК міцний, як Метакса"

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Динамо "відкриває єврокубковий рік України. Експерт:" З греками історично граємо дуже вдало "". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОРИ:

Юрков Богдан, Кинзерський Едуард

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Quot;На скільки відсотків ви вже визначилися зі складом?
Якому результату не засмучусь?
А вам на іспанському зборі грецькі розвідники не докучали?