Полезные материалы

У Сімферополі порушення пожежної безпеки знайшли в кінотеатрі Спартак відео березень 2018

Матеріали вже направлені в прокуратуру, а керівнику видали припис про терміни усунення порушень. Перевірка кінотеатрів триватиме до 12 квітня.

У популярному кінотеатрі Сімферополя знайшли порушення в сфері пожежної безпеки. Перевірку в «Спартаку» проводили співробітники регіональної прокуратури, МНС та Держпожнагляду.

Начальник відділу наглядової діяльності МНС Сімферополя Сергій Кіседобрий розповів, що в першу чергу проверяющі е звертали увагу на роботу сигналізації і систем оповіщення людей, а також на дії персоналу в екстрених ситуаціях.

«Недоліки є на кожному об'єкті. Десь значні, десь - незначні. Те, що можливо усунути негайно, усувається негайно. Те, що неможливо, буде запропоновано керівнику », - розповів Кіседобрий.

Прокурор Центрального району кримської столиці Максим Анисин підтвердив, що на об'єкті виявили проблеми, але говорити про остаточні результати поки рано.

«Ці порушення будуть проаналізовані, їм буде дана оцінка. Термін перевірки досить довгий, і ми зможемо якісно виявити всі недоліки », - сказав Анінсін.

Термін перевірки досить довгий, і ми зможемо якісно виявити всі недоліки », - сказав Анінсін

Зокрема, сьогодні в Спартаку кілька разів перевірили спрацьовування датчиків протипожежної сигналізації. За словами фахівців, рівень гучності в них недостатній.

При цьому, рятувальники відзначили злагоджені дії персоналу кінотеатру при організації евакуації людей. Відвідувачі своїми діями також показали високу готовність до ПП - при спрацьовуванні тривоги люди вийшли на вулицю без суєти і паніки.

З виявлених порушень фахівці відзначили дірявий рукав пожежного гідранта, який протікає по всій довжині і невірно організований пожежний вихід на вулицю. Зокрема, в приміщенні не ізольований и дерев'яні балки і перекриття між поверхами, а також не працює голосове повідомлення. Перевірка кінотеатрів на півострові триватиме до 12 квітня.

Раніше повідомлялося, що алея пам'яті загиблих в Кемерові з'явиться в Севастополі. Біля пам'ятника Тарасу Шевченку планують висадити 64 дерева, які будуть символізувати загиблих в «Зимовій Вишні».

Початок заходу о 10:00, організатори запрошують приєднатися всіх охочих.