Полезные материалы

Програма "Новий рік - Цирк! Цирк! Цирк!" в Хабаровську в Хабаровський цирк 14 січня 2018

Додати в обране

Вартість квитків: 600-1200 руб.

Вартість квитків: 600-1200 руб.

Хабаровський крайовий цирк запрошує маленьких і дорослих хабаровчан і гостей міста подивитися новорічне шоу "Новий рік-Цирк! Цирк! Цирк! Чи вірите ви в казку? Ні? Тоді ласкаво просимо в Хабаровський цирк.

З 23 грудня 2017 року новорічна програма "Новий рік - Цирк! Цирк! Цирк!" .

Новий рік - чудове та загадкове свято. Чудеса і загадки чекають вас на новорічних виставах в цирку. Разом з Пеппі Довга Панчоха вам належить відправитися по світу на пошуки зниклої Снігуроньки. Ви поринете в атмосферу Казки і Добра з легендою російського цирку Народним артистом Росії Євгеном Майхровський. У кожній країні, в якій ви побуваєте, вас чекають сюрпризи. Номер "Екватор" перенесе вас в жаркі країни і ви зустрінетеся з папугами ара і какаду. 8 розкішних птахів порадують вас своїми надприродними трюками: катання на самокаті і велосипеді, жонглювання м'ячами, робота на турніку і багато іншого. У цьому номері одночасно працюють папуги і мавпи, змагаючись між собою. Спекотне аргентинське танго виконає повітряна гімнастка з хула-хупами, акробати будуть пересуватися з однієї частини манежу в іншу на незвичайному апараті. Номером "Моя прекрасна леді" під керівництвом Заслуженого артиста Росії Олександра Бондарєва аплодували глядачі 16 країн світу. У номері "Чикаго" беруть участь дресировані собачки: королівські чорні і білі пуделі, які ювелірно виконують неймовірні трюки. Артист номера "Ілюзіон мініатюри" був удостоєний міжнародних нагород. Не пропустіть і ви можливості переконатися в тому, що магія існує.

Ви давно бачили бокс на манежі Хабаровського цирку? Приходьте на поєдинок "Бокс з кенгуру" в номері "Дикий захід". А також подивіться на джигітів під керівництвом Народного артиста Туркменістану, Заслуженого Росії Бяшіма Аннаева в атракціоні "Безсмертя Ахалкетінца". 14 артистів - кращі джигіти Російського цирку в манежі виконують рекордні трюки, автором яких є Бяшім Ганна.
І, звичайно, який цирк без клоунів. Перед вами виступлять легенда російського цирку народний артист Росії клоун "Май" і клоунська група "Лулу", до складу якої входять Олена Майхровський і "Ринда" Володимир Саптеев. Дві години новорічного шоу пролетять непомітно, а коли артисти вийдуть на уклін, ви не повірите, що виступ закінчився.

Вартість: 600-1200 руб. Вхід дітям до 5 років безкоштовно без надання місця.
Консультації по онлайн-купівлі квитків за тел .: 8 (800) 775-20-10, дзвінок безкоштовний.
Телефон для довідок: +7 (4212) 30-77-27, +7 (4212) 69-88-83.
Адреса: вул. Краснореченський, 102.

Чи вірите ви в казку?
Ні?
Ви давно бачили бокс на манежі Хабаровського цирку?