Полезные материалы

Олександр Рибак акомпанує супернику по Євробаченню-2018

Норвезький музикант, який буде виступати на Євробаченні 10 травня, представив власну версію-аранжування пісні Forever, яку виконає на Євробаченні-2018 учасник від Білорусі ALEKSEEV ! Норвезький музикант, який буде виступати на Євробаченні 10 травня, представив власну версію-аранжування пісні Forever, яку виконає на Євробаченні-2018 учасник від Білорусі   ALEKSEEV

Олександр Рибак акомпанує супернику по Євробаченню-2018

Олександр Рибак записав музичний супровід ліричної версії цього хіта. Звуки скрипки в поєднанні з романтичним вокалом Микити Алєксєєва вже «рвуть» соц мережі . При всьому при цьому Рибак побажав супернику удачі;)

EUROVISION VIOLIN JAM! First song ❤ Україна, Білорусь і Норвегія в гармонійному поєднанні. @alekseev_officiel удачі тобі, братан!

Ще б пак Рибаку не весело - його ставки на перемогу в міжнародному пісенному конкурсі на eurovisionworld.com за останні кілька днів різко зросли! На сьогоднішній день в «турнірної таблиці» ставок букмекерів (ТОП-10 найбільш вірогідних фіналістів) норвезький білорус займає ні багато ні мало - другий рядок! Ще трохи - і посуне стійку фаворитку Netta Barzilai від Ізраїлю.

ТОП-10

Що стосується окремої таблиці ставок по другого півфіналу (в якому виступає Рибак), то там Олександр також утримує друге місце - відразу після шведського виконавця Benjamin Ingrosso . До речі, у другому півфіналі виступає український артист MELOVIN - тиждень тому він «угнездился» в першій трійці лідерів, поки його не потіснив норвежець. Зараз MELOVIN займає четверте місце, а в потилицю йому дихає молдавська група DoReDos.

Підтримати нашого конкурсанта MÉLOVIN і зробити прогноз, яке місце він займе в півфіналі Євробачення-2018, можна в нашому опитувальнику (на головній сторінці telegid.com справа, а в мобільній версії - внизу під публікаціями).

Російська співачка Юлія Самойлова, яка теж виступає 10 травня, в таблиці ставок на 11-му місці. А ALEKSEEV в переліку фаворитів першого півфіналу (він виступає 8 травня) займає 14-у позицію.

Велике інтерв'ю Олександра Рибака читайте тут .

схоже