Полезные материалы

Олександр Рибак - в десятці лідерів Євробачення-2018

Норвезька виконавець, який кілька днів тому переміг у нацвідборі, схоже, має всі шанси повторно виграти Євробачення! Нагадаємо, Олександр зайняв перше місце в пісенному конкурсі в 2009 році. Норвезька виконавець, який кілька днів тому переміг у нацвідборі, схоже, має всі шанси повторно виграти Євробачення

Рибак з командою перемогли в нацвідборі 10 березня

TG вивчив таблицю ставок у букмекерів на eurovisionworld.com, і з'ясувалося, що після подання Рибака як конкурсанта Норвегія різко злетіла з 26-го на 7-е місце! Яке на даний момент і займає. І хто знає, на якій позиції країна буде завтра ... Наприклад, Болгарія , Яка майже два місяці займала перші місця, після подання конкурсної групи і композиції ледве утримується в першій п'ятірці ... А перше місце зі змінним успіхом утримують то Ізраїль, то Естонія . Україна на сьогоднішній день - на 22-му місці ( MÉLOVIN виконуватиме композицію Under The Ladder).

Олександр Рибак виступить з авторської композицією That's How You Write A Song - слухаємо!

Як зізнався співак, він не очікував, що знову стане претендентом на перемогу. «Я почув своє ім'я і не міг зрозуміти, чи означає це, що я вилетів, або я буду представляти країну в Лісабоні? - згадує Олександр. - Дякую всім, хто голосував за мене! Я знаю, це буде складно. Шанси, що один і той же артист виграє конкурс двічі, невеликі. Це вдалося лише ірландському співакові Джонні Логану. Ви знаєте, у нас з ним день народження в один день ».

Я хочу зробити все можливе, щоб Норвегія пишалася мною!

Дивимося, як Олександр Рибак з піснею Fairytale став переможцем Євробачення-2009.

До речі, чи знаєте ви, що Норвегія три рази займала перше місце в європейському пісенному конкурсі, починаючи з 1960 року? У 1995-му перемогу країні принесла група Secret Garden з піснею Nocturne.

У 1985-му від Норвегії виступала група Bobbysocks і взяла перше місце з рок-н-рольної композицією Let It Swing.

Читайте також:

Білорусь кузня талантів! ТОП-7 найвідоміших співаків

Євробачення-2018: повна в халаті приголомшила букмекерів

Євробачення-2018: лідирує неіснуюча пісня!

Фото: Master Management

схоже

«Я почув своє ім'я і не міг зрозуміти, чи означає це, що я вилетів, або я буду представляти країну в Лісабоні?