Полезные материалы

Наполі - Шахтар - 3: 0 дивитися онлайн трансляцію 21 листопада 2017

21 листопада 2017, 23:26 Переглядів:

Фото ФК "Шахтар".

У вівторок, 21 листопада, в Неаполі на стадіоні "Сан-Паоло" відбудеться матч 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів: "Наполі" прийме донецький "Шахтар".

На даний момент "гірники" посідають друге місце в турнірній таблиці і мають реальні шанси на вихід в плей-офф турніру. "Шахтарю" вистачить одного очка в двох матчах, або мінімальної поразки від "Наполі" з двома забитими м'ячами. Італійці повинні вигравати два матчі і забивати "гірникам" на два голи більше.

Команди зустрічалися межу собою в першому турі групового етапу. тоді "Шахтар" обіграв "Наполі" (2: 1) в Харкові завдяки голам Тайсона і Феррейри.

Не зможуть допомогти "Шахтарю" Сергій Кривцов, Максим Малишев, а також Даруй Срна, проте двоє останніх прибутку з командою, щоб підтримати одноклубників. В цілому Фонсека взяв до Італії на матч проти "Наполі" 20 гравців .

Перед очною зустріччю "Шахтар" зазнав поразки від "Олександрії", а "Наполі" обіграв "Мілан". експерт Олександр Сопко вважає, що такі поразки несуть користь напередодні важливих поєдинків .

Початок матчу "Наполі" - "Шахтар" о 21:45. Ми проведемо текстову онлайн-трансляцію поєдинку зі свіжими фото з поєдинку і відеоповторами голів.