Полезные материалы

Шнуров «отленінграділ» гостей ПМЕФ-2017

Економічний форум - це не тільки ділові зустрічі і бесіди про серйозне. У фіналі другого дня ПМЕФ-2017 Сергій Шнуров розслаблював гостей в Ginza на Аптекарському проспекті. Економічний форум - це не тільки ділові зустрічі і бесіди про серйозне

Костянтин Селін

Сторонньому в ресторан в цей вечір було не потрапити. Строгий контроль біля входу окидав поглядом вечірні сукні та дорогі костюми учасників проходив з 1 по 3 червня ПМЕФ-2017. Також на святі були помічені футболіст Олександр Кержаков, актор Андрій Ургант і публіцист Олександр Невзоров.

У піар-службі «Ginza Project» повідомляли, що вхідна плата в ресторан в цей вечір варіювалася від 50 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Шнуров «отленінграділ» гостей ПМЕФ-2017

«Ginza» традиційно приймає гостей ПМЕФ, Шнуров розважає таку публіку теж не в перший раз. Підхід музикант не змінює, незалежно від того, хто прийшов його послухати. Незважаючи на вуличні +5, Сергій Шнуров вийшов на сцену в майці і шортах. Глядачі покидали пледи, під якими намагалися зігрітися у внутрішньому дворику ресторану, і почали танцювати.

До офіційної частини форуму цей концерт не відноситься. Виступ тривав близько двох годин і почалося з хіта минулого літа «У Пітері - пити». Під час виконання пісні «Magic People» учасником виступу став і заслужений форвард «Зеніту» Кержаков. Шнуров присвятив йому змінену рядок з куплета: «Не потрапляєш ти, таке буває!».

Під час культурної програми форуму перед учасниками в ці дні виступили також Анна Нетребко і Юсиф Ейвазов в супроводі симфонічного оркестру Маріїнського театру, в Музеї Фаберже співав оперно-естрадний артист з Італії Алессандро Сафіна, в готелі «W St. Petersburg »- група« Мумій Троль », в Buddha Bar - Григорій Лепс, у дворі-колодязі на Гороховій співав Юрій Шевчук, а в одному з павільйонів« Ленфільму »- Дітер Болен, про якого писали, що його гонорар склав 50 тисяч євро. Але, судячи по постах в соціальних мережах, остаточно розслабитися і побути собою серйозні люди змогли в ніч на 3 червня, на концерті Шнурова.


© Фонтанка.Ру